Otvoreno novo klizalište u Kruševcu

Pravda: Otvoreno klizalište u Kruševcu

Na kruševačkim teniskim terenima, danas je zvanično počelo sa radom klizalište “Ledeno doba”, koje će 31. decembra biti otvoreno 24 sata.

Pravda: Otvoreno klizalište u Kruševcu


KlizalisteKlizalište površine oko 760 kvadratnih metara, otvorila je kruševačka firma “BG produkt 1996” koja je u adaptaciju terena uložila više od 10.000 evra.

Na klizalištu će biti organizovane različite zanimljive aktivnosti, a zabava će potrajati dokle god vremenski uslovi budu dozvolili, najverovatnije do kraja februara.

Prema rečima vlasnika klizališta Bobana Gašića, interesovanje najmlađih Kruševljana je veliko, i već u toku prvog dana, na otvaranju, klizalo je više stotina dece.

Cena ulaznice na klizalište, koja podrazumeva sat i po klizanja i iznajmljivanje opreme je 200 dinara.

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić rekao je da su teniski tereni najpogodniji za ovakav objekat jer se, između ostalog, u blizini nalazi i Hala sportova, tako da će svi sportski događaji biti skoncentrisani na jednom mestu.

„Mislim da je ovo jedna lepa stvar i smatram da Kruševac ne sme da nema sve ono što imaju drugi gradovi“, kazao je Gašić.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Akcija prikupljanja mobilnih telefona, tableta i računara za učenike osnovnih i srednjih škola koji pohađaju onlajn nastavu organizuje se i u Kruševcu i Rasinskom okrugu
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply