Otvorena karting staza u Kruševcu na poligonu AMSS-a na aerodromu

Foto: Promo

Otvorena AMSS karting staza u Kruševcu! (FOTO) – Zahvaljujući Auto-moto savezu Srbije i AMS AMK 987 – Kruševac koji su adaptirali postojeće poligone i obezbedili karting vozila, danas je u Kruševcu, nedaleko od aerodroma, otvorena prva Karting staza AMSS

Foto: Promo

 

Otvaranju kartodroma prisustvovali su direktor AMS AMK 987 – Kruševac Velibor Jovanović, predsednik AMSS Mirko Butulija i gradonačelnik grada Kruševca Dragi Nestorović, koji su se tom prilikom obratili brojnim posetiocima.

 

Direktor AMS AMK 987 – Kruševac zahvalio se svima koji su danas došli u Kruševac da podrže ovaj događaj i naglasio da mu je posebna čast što se našao u ulozi domaćina, te što je uspeo da doprinese razvoju kartinga u ovom gradu.

Foto: Promo

Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, predsednik AMSS istakao je da je Auto-moto savez Srbije u protekloj godini posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima.

– Ponosan sam što smo od nekadašnjih zapuštenih poligona, napravili mesto na kom će oni koji imaju nesporan talenat, volju i želju sada imati gde da voze svoje četvorotočkaše. Za sada smo obezbedili šest karting vozila, ali ćemo se truditi da u narednom periodu omogućimo još bolje uslove – rekao je Butulija.

Foto: Promo

 

– Ovaj kartodrom predstavlja veliki značaj ne samo za karting sport već i za sam grad Kruševac, jer će ovo biti dodatni sadržaj za sve stanovnike ovog grada i njegove goste. Saradnja Auto moto saveza Srbije i grada Kruševca bila je i do sada veoma uspešna i verujemo da će zajednički projekti doprineti da ona bude još intenzivnija, istakao je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

Otvaranju prve karting staze u Kruševcu među mnogobrojnim ljubiteljima auto i karting sporta.

Otvaranju kartodroma je prisustvovao i bivši gradonačelnik Kruševca, koji nije propustio priliku da kaže da je on zaslužan za otvaranje poligona za vožnju kartinga!

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply