OSVETA ZA BATINE: Detalji i razlog ubistva u centru Kruševca!

JEZIVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U CENTRU KRUŠEVCA: Svirepo ubistvo šokiralo građane, pored PREPUNIH KAFIĆA leteli kuršumiHronika

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Prema priči jednog od očevidaca, Vojin Stanković je pre neki dan pretukao izvesnog mladića, da bi mu se ovaj sada osvetio

Vojin Stanković ubijen je u pucnjavi u Ulici Čolak Antinoj u Kruševcu. Na njega je ubica pucao iz pištolja na ulici. Od zadobijenih povreda preminuo je u Zdravstvenom centru Kruševca.

Ubistvo se desilo ispred kafića „Arbika“ pred velikim brojem ljudi. Ubica je ispalio najmanje sedam metaka iz pištolja, kažu očevidci. Policija traga za izvesnim S. R. koji je osumnjičen za ubistvo.

U Ulici Čolak Antinoj, u strogom centru Kruševca, nešto posle 13 časova, sa pet hitaca iz vatrenog oružja, pogođen je Vojin Stanković iz Kruševca. On je nešto kasnije preminuo na Hirurškom odelojenju kruševačke Opšte bolnice.

Prema priči jednog od očevidaca, Vojin Stanković je pre neki dan pretukao izvesnog mladića, da bi mu se ovaj sada osvetio.

Ranjenog Vojina Stankovića u veoma teškom stanju, ekipa Hitne pomoći prevezla je na Odeljenje hirurgije kruševačke Opšte bolnice gde je podlegao povredama.

Svirepo ubistvo je uznemirilo Kruševljane, pogotovo jer se desilo usred dana u samom centru grada, pred velikim brojem građana, koji su ništa nesluteći sedeli u baštama okolnih kafića.

Ulica Čolak Antina je zbog uvidjaja bila više sati zatvorena za saobraćaj, pa su se i pojedini nestrpljivi vozači, primetili smo, dovijali kako da sa mesta dogadjaja izvuku svoje parkirane automobile.

Na mestu napada ostala je lokva krvi, iza koje je još uvek stajao parkiran žrtvin  crni automobil.

Policija je potvrdila samo da je u tom strogom centru upucan muškarac  i da je kolima Hitne pomoći prebačen u kruševačku bolnicu. U bolnici je rečeno da je Vojin Stanković preminuo od teških povreda i izliva krvi u predelu glave.

Istraga će utvrditi zbog čega je u centru Kruševca usred dana, pred mnoštvom očevidaca došlo do pucnjave. Sreća u ovoj nesreći je samo što niko od prisutnih nije povredjen, jer su kuršumi ispaljeni u pravcu Vojina Stankovića rikošetirali, pa su mogli još nekoga da povrede. Na sreću to se ovog puta nije desilo.

SrbijaDanas.com

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply