Održana promocija časopisa Borba u Kruševcu

Održana promocija časopisa Borba u Kruševcu

Časopis „Borba“ u poseti Kruševcu

Ekipa redakcije „Borba“ posetila je Kruševac, prestonicu cara Lazara koji je na Vidovdan proslavio 650 godina postojanja.

Časopis "Borba" u poseti Kruševcu

Borba

Tim povodom, jedna od tema koja je krasila junski broj časopisa posvećena je upravo Kruševcu, njegovoj istoriji, kulturi i znamentitostima ovog grada. Podelu primeraka časopisa Borba, sve manje čini promocija i upoznavanje sa radom, već sve više  razmena ideja, tema, sugestija i pohvala građana.

Borba

Ekipu Borbe, na Trgu mladih, srdačno su dočekali predstavnici Kulturnog centra Kruševac, sa kojima časopis uspešno sarađuje od izlaska prvog broja „Borbe“. Tom prilikom, „Borba“ u saradnji sa Kompanijom Novosti donirala je ovoj ustanovi 67 knjiga iz bogatog izdanja Večernjih Novosti.

– Zadovoljstvo nam je što danas možemo da ugostimo članove redakcije „Borba„, i što su prepoznali značaj našeg grada. Drago nam je da se naš grad pronašao u časopisu koji se bavi upravo kulturom. Kruševac može da se pohvali brojnim kulturno istorijskim znamenitostima, našim programima i aktivnostima koji zavređuju pažnju da se nađu upravo u ovakvom časopisu – izjavila je direktorka KC Kruševac Violeta Kaplarević.

Borba

Direktor časopisa „Borba“ Andrija Jorgić podsetio je da Kruševac i te kako ima šta da ponudi, kao i da će „Borba“ i ubuduće nastaviti da predstavlja i posećuje gradove Srbije i na taj način upoznaje čitaoce sa kulturnim i istorijskim nasleđem.

– Ponosni smo na činjenicu da u svakom broju donosimo novu reportažu iz različitih gradova Srbije. Širom naše zemlje se nalazi mnogo znamenitih mesta koja zaslužuju pažnju naše redakcije i naših čitalaca – izjavio je Jorgić.

Izvor: Alo.rs

Link: https://www.alo.rs/vesti/srbija/521256/casopis-borba-u-poseti-krusevcu/vest

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply