Novo rukovodstvo Kruševca će se znati u sredu

Bratislav Gašić

Sednica skupštine grada Kruševca na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo biće održana u sredu, a o kandidatu za gradonačelnika i njegovog zamenika biće reči na koalicionom sastanku u ponedeljak, rekao je novinarima gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić.

Bratislav Gašić

„Formiranje kadrovske liste je blizu, a u ponedeljak ćemo na koalicionom sastanku još jednom pogledati sporazum i revidirati ga shodno snazi političkih opcija, naravno, napraviće se novi tim za Kruševac, i biće im teško jer će morati mnogo da rade”, rekao je Gašić.

 

Upitan, na koji način će sporazum biti revidiran i da li će SPS sada imati manje funkcija, Gašić je objasnio da će SNS u sredu dobiti 30. odbornika (sada ih ima 29*) od 70 i „naravno da najjaca politička opcija ima svoje zahteve“. Podsetio je i da su u prethodnoj kampanji „pokazani određeni negativni efekti“. (u Telegrafu je objavljena ova informacija)

Na pitanje da li će novi gradonačelnik biti Dragi Nestorović (SNS) aktuelni direktor IMK „14. oktobar“ o kome se spekuliše u javnosti, Gašić je rekao da će se to znati u sredu, kao i iz koje će partije doći zamenik gradonačelnika.

Mogućnost da Dragi Nestorović bude novi gradonačelnik je tema još od prethodne rekonstrukcije vlade, kada je Gašić trebalo da postane ministar odbrane, ali je po njegovim rečima to odbio jer voli svoj grad i da bi završio započeti posao u Kruševu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply