Novi spot benda ZAA emitovan premijerno na MTV kanalu

Pogledajte novi spot benda ZAA

Posle nedavno objavljenog albuma “What About” i uspešnog početka koncertne turneje, spektakularnog nastupa na koncertu sastava S.A.R.S. u Zagrebu, kruševački bend ZAA, jedinstvena muzička pojava u regionu, predstavlja novi spot.

Pogledajte novi spot benda ZAA

Spot za „Irie & Kool“, novi singl grupe ZAA, snimljen je u uzbudljivom napuštenom pogonu fabrike „Zmaj“. Režiju potpisuje Iva Pavlović, direktor fotografije je Lazar Bogdanović, a asistent reditelja je Ivan Grbin.

Tomislav Ilić, basista sastava ZAA, navodi da pesma „Irie&Kool“ govori o njihovom viđenju istine koju svi zajedno živimo bez obzira na različitosti:  “Vera u mogućnost promene ambijenta u kome živimo nas motiviše da iz dana u dan više radimo, ali i da se preispitujemo – kako?  Spot jasno predstavlja naš položaj u društvu uz napomenu da je taj naš zapravo i vaš položaj. Hajde da vas čujemo, niste se baš svi predali!”

U toku je velika regionalna turneja kojom ZAA promoviše svoj novi album. Posle gostovanja na koncertu S.A.R.S-a u Zagrebu 25. oktobra ZAA možete videti na sledećim nastupima: u Nišu (21.11, klub Feedback), 22. novembra u klubu Gruv, u Leskovcu, 5. decembra u Smederevu (The George Bar), 6. decembra u Srpskom pub-u, u Čačku, 27. decembra u Ljubljani u Gala Hali, kao i brojni drugi koncerti.

Spot za pesmu “Irie & Kool”, posle premijere na MTV kanalu, možete pogledati u nastavku:

Za 14. novembar je zakazana i beogradska koncertna promocija albuma „What About“ u Mikser House-u, za koju se ulaznice mogu kupiti na njihovoj biletarnici u Karađorđevoj 46.

Izdanje albuma omogućila je izdavačka kuća Lampshade Media, a „What About“ možete već sada da preslušate na servisu Deezer!

Linkovi:
Sajt: www.zaa.rs
Facebook: www.facebook.com/zaafbpage
Deezer: www.deezer.com/artist/510553
Spotify: www.open.spotify.com/artist/3MJkjA2JwoLaRsEqooYtPu?ref=atw iTunes: www.itunes.apple.com/us/artist/zaa/id269303180

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply