NOVI PRELETAČEVIĆ: Socijalista Miloš Milošević preleteo u SNS jato i odmah postavljen za vd direktora JP Poslovni centar u Kruševcu

Juče socijalista, danas naprednjak: Transfer direktora JP Poslovni centar Kruševac

Miloš Milošević izabran je  za vd direktora JP Poslovni centar Kruševac, a njegov izbor je zanimljiv jer je do juče bio član Socijalističke partije Srbije, a sad je član Srpske napredne stranke, piše portal Kruševacgrad.rs. 

Kako se navodi, sednica Skupštine Grada Kruševca  odisala je u petak jednoglasnošću u stavovima i izjašnjavanju.

Zamenik predsednika Skuštine Grada Siniša Maksimović iz Socijalističke partije, je i obavestio javnost da je Milošević do pre tri dana bio istaknuti član socijalista.

„Tada je promenio stranku. Mi smo se u našoj Odborničkoj grupi dogovorili da podržimo našeg dojučerašnjeg člana i da mu poželimo da uradi još više za Grad Kruševac“,  rekao je Maksimović.

Biografiju novoizabranog direktora pročitala je odbornica SNS-a Anka Lisinac Mitrović. Milošević (35) je, kako je navela, završio Ekonomski fakultet, prvo je radio u IMK „14. oktobar“, a poslednjih osam godina na više rukovodećih funkcija u Direkciji za urbanizam i izgradnju.

Promena stranačke pripadnosti u lokanim vlastima ili republičkoj skupštini poznata je kao fenomen preletanja.

Organizacija Crta je u svom istraživanju iz decembra „Nije život jedna stranka“, utvrdila da je u poslednjih 10 godina u parlamentu Srbije bilo 54 preletanja.

O tome ko je na vlasti na lokalu i lokalnim preletačima, Crta vodi evidenciju na sajtu kojenavlasti.rs.

Izvor: Novaekonomija.rs

Link: https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/ju%C4%8De-socijalista-danas-naprednjak-transfer-direktora-jp-poslovni-centar-kru%C5%A1evac

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply