Novi detalji o zloupotrebama u Opštoj bolnici Kruševac i zaštiti falsifikatora i alkoholičara nasilnika

Slobodanka Jotić - Opšta bolnica Kruševac

Nastavak o problemima i zloupotrebama u kruševačkoj Opštoj bolnici, o direktorici koja je direktor samo na papiru, o rukovodiocima koji štite nasilnike i falsifikatore, itd… Pismo našeg čitaoca koje prenosimo u celosti (a posle provere istinitosti podataka zapisanih u tekstu).

Slobodanka Jotić - Opšta bolnica Kruševac

 

Pismo našeg čitaoca u celosti: „Zdravo Kruševac Info. Pišemo vam o problemima u kruševačkoj bolnici.

Skoro ste objavili vest o maltretiranju radnice, ali su to zataškali da se ne bi saznalo šta se radi. Pomenuti B. B. je ponovo spasen jer pripada klanu koji godinama pravi teške prestupe u kruševackoj bolnici. Sve se može proveriti. Pre par godina on i D. Z. su prebili stranke na bolničkoj kapiji za šta su pravosnažno osudjeni pred Sudom u Kruševcu. Pre otprilike godinu dana, isti B. B. u teško alkoholisanom stanju uzima bolnički auto marke Zastava i pravi saobraćajni udes u Lazarici. Posle toga vozilo nije u upotrebi, dok ga direktorka kažnjava prebacajem na drugo radno mesto. Spašava ga. Za to delo se leti sa posla. Kaznu za prvo delo mu delom podmiruje Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti. Sve se moze proveriti.

Da ovo nisu demantovali sve bi ovo isplivalo šta se radi u bolnici pred očima javnosti. Zato vam mi pišemo a vi možete veoma lako proveriti.

Mi smo anonimno upozoravali direktoricu da se od strane vozača krade gorivo, ali ona nikada nije reagovala sve do trenutka kada smo uspeli da ukažemo na snimke sa sigurnosnih kamera i oni su došli do nje, tako da je bila primorana da reaguje. Gorivo su krali M. V i P. D, i danas se gorivo krade. Zatražite im snimke sa sigurnosnih kamera pumpi gde toče gorivo. Oni su simbolično kažnjeni. Znači štiti se kriminal i lopovluk, bahatost, tuče i alkohol.

Mi smo anonimno upozoravali na falsifikovane diplome, ali opet nije bilo reakcije, sve do trenutka kad smo prijavili V. M. i Z. A. Proverom je utvrdjeno da imaju falsifikovane diplome. Tek nakon toga sledi reakcija, ali ostaju da rade bez obzira što su osudjeni pred Sudom u Kruševcu.

Bitno je da direktorka deli novčane satisfakcije u upravnoj zgradi i da ona prima 30 000 dinara veću platu dok ne reaguje za kriminal i štiti prestupnike. Molimo vas potegnite ova pitanja, jer su istinita i možete ih lako proveriti. Makar nas malo spasite bede koja nas je zadesila.“

Imena spomenuta u tekstu smo zamenili inicijalima, iako su pred sudom dokazane činjenice i falsifikatori i lopovi kažnjeni Odlukama Suda.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply