Nova godina 2017. na Trgu Kosovskih junaka u Kruševcu – Riblja Čorba i Bend ZAA

Za doček Nove 2017. godine u Kruševcu, na Trgu – Riblja čorba i ZAA – Mnogi Kruševljani, posebno mladi, već su uobičajili da u Novogodišnjoj noći budu na centralnom gradskom Trgu. Ukoliko to učine i poslednjeg dana ove godine, za njihov provod pobrinuće se  popularna beogradska grupa „Riblja čorba“ i  najbolja kruševački bend „ZAA“, čija je pevačica Sanja Vučić, ovogodišnja predstavnica Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

U prazničnoj noći, program će u 18 sati otvoriti KUD „14. oktobar“, da bi se nastavio predstavom kruševačkog Kulturnog centra za najmlađe „Novogodišnji maskenbal“.

Od 21 sat nastupiće bend „ZAA“ čija je pevačica Sanja Vučić, ovogodišnja predstavnica Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Sat i po kasnije, oko 22.30, počinje novogodišnji nastup Riblje čorbe, uz koji će Kruševljani zakoračiti u novu, 2017. godinu, s tim što je za ponoć po tradiciji predviđen vatromet.

Novogodišnji program se ni ove godine ne finansira iz budžeta, već su sredstva  obezbedili donatori. – receno je u gradskoj upravi portalu Kruševac press.

PROČITAJ JOŠ:  Osuđen Boban Kostić, bivši SNS direktor JKP "Kruševac", sada državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, i njegovi saradnici!

Prema njegovim nezvaničnim saznjanjima, za doček Srpske Nove godine u Kruševcu je dogovoren koncert  Marinka Rokvića.

Inače, Novu 2016. godinu Kruševljani su dočekali sa Cecom Ražnatović.

 

Facebook Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *