Nemci i Kinezi zainteresovani za saradnju sa kompanijom „Trayal“

U Kruševcu su juče boravili predstavnici nemačke i kineske kompanije iz oblasti gumarstva, koji su zainteresovani za saradnju sa korporacijom „Trayal“, javlja RTV „Kruševac“.

Oni su se susreli sa menadžmentom „Trayala“ i tom prilikom razgovarano je o modalitetima poslovne saradnje, uključujući i stratešku.

Predstavnici nemačke kompanije „Holding Hammerling“ i kineske „Wonda Boto“, upoznali su se sa tehnologijom proizvodnje pneumatika u fabrici guma za dvotočkaše i unutrašnjih guma u Ćićevcu, kao i fabrici za teretne i industrijske pneumatike u Parunovcu.

Posle obilaska ovih poslovnih objekata, mešovita inostrana privredna delegacija, generalni direktor „Trayala“ Miloš Nenezić, i zastupnik kapitala Sonja Veselinović sa saradnicima, nastavili su razgovore u kabinetu sa gradonačelnikom Dragim Nestorovićem i zamenikom gradonačelnika Jasminom Palurović.

Gosti su se interesovali za mere državne, ali i lokalne politike koje olakšavaju poslovanje stranih kompanija i investitora. Razgovori će biti nastavljeni, kako na lokalnom tako i na republičkom nivou, navodi RTV „Kruševac“.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Meštani se pobunili protiv kamenoloma firme Kruševac put tvrdeći da nemaju dozvolu za eksploataciju kamena, iz firme demantuju
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply