Nekoliko tuča, pokušaj samoubistva, bodenje nožem, saobraćajke, su događaji u noći između subote i nedelje

Policija

Pripadnici Interventne službe kruševačke policije i dežurni u Urgentnom centru Opšte bolnice u Kruševcu imali su burnu proteklu noć. Kola Hitne pomoći su u noći između subote i nedelje više puta jurila gradom u kome je povređeno više osoba.

Policija

 

Pored tuče u Kafiću “Novi Zamak”, gde su tri mladića povređena nožem, u gradu se, saznajemo, dogodilo još nekoliko tuča. U jednoj u centru grada, intervenisala je policija. U toj tuči lakše telesne povrede zadobilo je, kako nezvanično saznajemo, nekoliko mladića.

U blizini kruševačke pijace jedan vozač je protekle noći svojim autom polomio saobraćajni znak, pored kojeg je stajao neki čovek. Srećom, ovaj nije povređen, ali je potom, kad je naišao drugi vozač i zaustavio auto “pitao što polomi znak čoveče” . Ovaj ga je opsovao, a čovek pored znaka ga je isptratio kamenicom.

Ništa manja burna noć nije bila ni u kruševačkom naseju Prnjavor, gde je pregovaračka ekipa policije više sati ubeđivala jednog bolesnog čoveka, koji se bio zabarikadirao u garaži, navodno hteo da izvrši samoubistvo.

Na kraju, pregovarači su uspeli da ga ubede i izveli su ovog čoveka, koji je odmah potom smešten na Odeljenje neurohirgije u kruševačkoj Opštoj bolnici.

A o najtežem incidentu,o tome kako su izbodena trojica mladića u kruševačkom kafiću “Novi Zamak” više pročitajte ovde: Nožem izbodeno tri dečaka u kruševačkom kafiću Novi Zamak

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply