Nastradali iz Kaonika dobio novac na kladionici, a onda se trkao kolima i poginuo u Velikom Šiljegovcu

Saobraćajna nesreća kod Sajma

Četvorica prijatelja otišli su u obližnju kafanu da nazdrave za dobitak na kladionici, a onda su sa dva automobila krenuli iz svog mesta, ka Kaoniku

Saobraćajna nesreća kod Sajma

Mladić iz Kaonika Marko Milanović (22) poginuo je vraćajući se iz provoda u kom je sa drugovima slavio veliki novčani dobitak na kladionici, nezvanično se saznaje!

Milanović je nastradao je u sudaru dva vozila u Velikom Šiljegovcu kod Kruševca, dok su dvojica njegovih drugova lakše povređena, a Srđan Azdejković iz Šiljegovca teže.

Četvorica prijatelja otišli su u obližnju kafanu da nazdrave za dobitak na kladionici, a onda su  sa dva automobila krenuli iz svog mesta, ka Kaoniku.

U jednom od automobila bio je sam Srđan Azdejković, dok su se ostala trojica nalazila u drugom. Pretpostavlja se da su se mladići trkali i da se Azdejković pri velikoj brzini zakucao u banderu, pošto je u zadnji trap njegovog automobila udarilo vozilo u kom su bili njegovi drugovi.

Na mestu suvozača u drugom automobilu nalazio se Marko Milanović, sin poznatog kamenoresca iz Kaonika. Milanović je bio član kulturno-umetničkog društva “Kaonički izvori”, u kom je i njegov otac važio za vrsnog umetnika na usnoj harmonici.

Miroljub Milanović je u šoku zbog gubitka svog jedinca.
– Pogibe mi sin, ne mogu da verujem – rekao je otac nastradalog mladića.
Povređeni mladići smešteni su na Odeljenju hirurgije u Kruševačkoj bolnici.

 

Više o nesreći:

Mladić iz Kaonika nastradao u saobraćajnoj nesreći u Velikom Šiljegovcu

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply