Nastradali fudbaler Nenad Stojković iz Stalaća slikao se kako vozi 230 km/h!

Foto: Facebook/Nenad Stojkovic

Nenad Stojković pre dva meseca na svom profilu na Fejsbuku postavio je sliku s brzinomera svog automobila na kojoj se vidi da je u tom trenutku vozio brzinom od čak 230 kilometara na sat, jer je kasnio na utakmicu!

Foto: Facebook/Nenad Stojkovic

Fudbaler iz Stalaća Nenad Stojković, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote, na putu Pojate-Kruševac kod sela Lučina, sahranjen je na mesnom groblju u Stalaću.

On je pre dva meseca na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk postavio sliku s brzinomera svog automobila na kojoj se vidi da je u tom trenutku vozio brzinom od čak 230 kilometara na sat, jer je kasnio na utakmicu!

– Žurimo na utakmicu – napisao je Stojković kako bi objasnio ovu neverovatnu brzinu, a 13 njegovih prijatelja je “lajkovalo” taj status.

Nešto više od tri meseca nakon toga, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, izgubio je život. On je, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i udario u autobus.

Autobus je nakon sudara udario u ogradu obližnjeg dvorišta i srušio je. Od zadobijenih povreda fudbaler je preminuo na licu mesta, dok su tri putnika iz autobusa zadobila lake, a jedan teške povrede.

Foto: Facebook/Nenad Stojkovic

 

Nenad Stojković igrao je za FK Sloga iz Ćićevca, a pre nego što je obukao ovaj dres, bio je aktivan i u Varvarinu, Sokobanji i rodnom Stalaću. Fudbal je bio porodična tradicija u ovoj porodici, jer je Nenadov otac Boban svojevremeno bio fudbalski sudija.

Nažalost,pre 20 godina poginuo je nedaleko od mesta gde je stradao i njegov sin. Ove tačke poznate su kao kritične na regionalnom putu Kruševac – Pojate.

Zbog ove tragedije lokalni derbi Prve lige Rasinskog okruga koji je trebao da se igra u Stalaću između Trudbenika i Ćićevačke Sloge bio je odložen.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply