Nastavlja se gasifikacija Kruševca

gasifikacija

Između grada Kruševca i Srbijagasa danas je potpisan ugovor o  produžetku gasifikacije. Vrednost ugovora je 480 miliona dinara.

 

gasifikacija

Kao suosnivač i suorganizator preduzeća Rasinagas grad Kruševac potpisao je ugovor koji je preko 2 godine čekao na potpisivanje sa Srbijagasom. Ovim ugovorom koji podrazumeva preko 800 kilometara mreže, najviše će dobiti građani Kruševca, istakao je gradonačelnik Bratislav Gašić i dodao:

– Realizacija je u naredne 4 godine, a ugovor je potpisan tako da u narednih 10 godina Srbija gas isplati Rasinigas i Gradu Kruševcu određeni iznos jer mreža mora preći u vlasništvo Srbijagasa.

Odluka o gasifikaciji doneta je još 2006. a sada se sprovodi procedura pokrenuta pre godinu dana, što znači da ovaj ugovor nije nikakva privilegija zbog činjenice da je gradonačelnik Kruševca i predsednik UO Srbijagasa.

Realizacija projekta znači da će distributivna mreža Srbijagasa krenuti kroz grad Kruševac, tako da ulazimo u red lepo uređenih i infrastrukturno opremljenih gradova, naglasio je gradonačelnik Bratislav Gašić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply