Nasilnik Jutka nastavlja sa zlostavljanjem svojih žrtava: Opština Brus otpustila sekretaricu koju je Milutin Jeličić Jutka seksualno zlostavljao, prethodno srušili frizerski salon muža zlostavljane žene!

Nasilnik Jutka je toliko BAHAT da čak i pred saslušanje nastavlja da šikanira žene koje su ga prijavile
Brus Milutin Jutka Jelicic_050415_RAS foto milos cvetkovic (2)-1 Foto: M. Cvetković / RAS Srbija

Protiv predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke policija je pokrenula krivičnu istragu zbog seksualnog uznemiravanja više žena, saznaje nezvanično „Blic“.

Kako kaže sagovornik našeg lista upoznat sa detaljima ovog slučaja, nadležan će biti Osnovni sud u Kruševcu, a istraga se vodi za uznemiravanje četiri žene.

– Očekuje se da Jeličić uskoro dobije poziv za saslušanje, a izjave će ponovo morati da daju i žrtve – kaže sagovornik „Blica“.

Slučaj je prebačen u Sud u Kruševcu jer je procena nadležnih da su veće šanse da okrivljeni vrši pritisak na pravosuđe u maloj sredini kakva je Brus.

Marija dobila otkaz jer je prijavila napasnika Foto: Privatna arhivaMarija dobila otkaz jer je prijavila napasnika

U međuvremenu, Jeličić nastavlja da vrši pritisak na žene koje su se odvažile da prijave uznemiravanje. Marija Lukić, Jutkina sekretarica koja je prva izašla u javnost s optužbama za seksualno napastvovanje, dobila je otkaz u opštini Brus!

– Rešenje o otkazu mi je poslato 12. marta. Jasno je da je ovo pritisak jer sam ga prijavila – navodi Marija.

Odluku o prekidu radnog odnosa potpisao je predsednik Skupštine opštine Brus Miroslav Panić.

– Taj isti čovek potpisao je i neustavnu odluku o otpisu duga i neplaćanju zakupa kafane „Sport“ koju drži Jutkin kum Stojan Jeličić, čime je budžet opštine oštetio za dva miliona dinara – navodi Lukićeva.

Pre ovoga, Skupština Brusa donela je odluku o uklanjanju lokala muža Marije Lukić, iako taj lokal na istom mestu postoji duže od 40 godina. Pored tog lokala, u istoj zoni postoje još četiri, ali njih niko nije ni pomenuo. „Blic“ je došao i do saznanja da su Jeličićevi ljudi pokušali da daju i novac žrtvama ako odustanu od tužbi i javno kažu da nisu govorile istinu. Takođe, obećavana su radna mesta i druge privilegije.

 

U SNS-u nam je rečeno da će Jeličić, inače njihov član tek šest meseci, biti isključen ukoliko se povede krivični postupak. U narednih nekoliko dana očekuje se izjašnjavanje stranačkih organa.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply