Nakon pijanke nožem izbo poznanika u Velikom Golovodu

Zločin se dogodio u selu Malo Golovode, u kući u kojoj je živeo Bulatović

Mladen Bulatović osumnjičen za ubistvo Kruševljanina Aleksandra Stojkovića. Tragediji prethodilo šenlučenje. Ubica uhapšen. Mesecima bili u svađi

 Zločin se dogodio u selu Malo Golovode, u kući u kojoj je živeo Bulatović

Zločin se dogodio u selu Malo Golovode, u kući u kojoj je živeo Bulatović

KRUŠEVAČKA policija uhapsila je crnogorskog državljanina Mladena Bulatovića (34), zbog sumnje da je u petak oko 20 časova ubio Kruševljanina Aleksandra Stojkovića (41) u Kalenićkoj ulici 11, u prigradskom naselju Malo Golovode. Kako „Novosti“ saznaju, Bulatović je Stojkovića nakon kraće verbalne rasprave izbo nožem dva puta u stomak. Od posledica teških telesnih povreda, Aleksandar je iskrvario do smrti u Opštoj bolnici u Kruševcu.

U kući gde se dogodio zločin, Bulatović je živeo neko vreme kao podstanar Gorana Pavlovića. Žrtva, Aleksandar Stojković, poznatiji pod nadimkom Sore, od rođenja je živeo u susednom selu Veliko Golovode, odakle se kobnog dana uputio do poznanika. Oba doma u subotu su bila prazna.

– Iza njih je pravi istorijat sukoba i rasprava – priča, za „Novosti“, jedan od retkih komšija osumnjičenog iz Malog Golovoda, koji je čuo za tragediju. – Pre otprilike 10 do 15 dana su se navodno potukli u kući zajedničkih prijatelja. Nisam se iznenadio što se ovo dogodilo.

U pustoj Kalinićkoj ulici, gde se desilo ubistvo, skoro niko od komšija dobro ne poznaje ni osumnjičenog ni žrtvu. U susednom selu Veliko Golovode, gde je živeo Stojković, ne sećaju se da su viđali osumnjičenog, a o pokojniku kažu da je umeo da bude nezgodan kada popije.

– Verovatno da su se posle nekog pića „podžapali“, pa se taj iznervirao – kaže nam dalji rođak pokojnog Stojkovića. – Pre dve nedelje se Sore valjda posvađao sa svojim dedom, Stankom, koji je onda napustio kuću i otišao da živi kod ćerke i zeta u Koloniji.

Naši sagovornici navode da se kod Stojkovića neretko okupljalo sumnjivo društvo, sklono porocima.

– Osumnjičenom je određeno zadržavanje, posle čega će biti saslušan pred tužiocem – navodi nezvanično izvor „Novosti“. – Tada će se znati i više detalja povodom ovog slučaja, koji podseća na ubistvo koje se nedavno dogodilo u komšiluku u naselju Prnjavor nakon veće pijanke.

A tada, u noći između 13. i 14. marta, Slavko Muljić (40), takođe iz Malog Golovoda, do smrti je šipkom izudarao dobrog prijatelja Slobodana Anđelkovića (56) u njegovoj kući u Aerodromskoj ulici u Prnjavoru. Muljić u prvim izjavama nije bežao od činjenice da se sa znancem najpre verbalno, a potom i fizički obračunao, ali je u početku pričao da je prijatelja izudarao i ostavio živog. Krajem aprila je sporazumno osuđen na 12 godina zatvora.

TRAGEDIJE

PRE tri godine u Velikom Golovodu kod Kruševca dogodilo se ubistvo, o kom se i danas govori. Tada se meštanin sela Kobilja T. D. (39) potukao drvenim motakama sa Golovođaninom S. D. (46) ispred seoske prodavnice, i to nakon konzumiranja veće količine alkohola. S. D. je umro dva dana nakon ovog krvavog incidenta u kome je žestoko udaren u slepoočnicu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply