Načelnici školskih uprava Kruševca i Niša posetili povredjene mališane u OŠ Nadi Popivić

skolska_uprava

U medijateci Osnovne škole „Nada Popović“ u Kruševcu, načelnici Školskih uprava u Nišu i Kruševcu, uručili su poklone resornog Ministarstva učenicima povređenim tokom boravka u školi prirode u Sokobnji

skolska_uprava

Načelnik Školske uprave u Nišu, Živomir Jovanović, svakodnevno je obilazio mališane iz Kruševca smeštene na niškoj Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju, a ovom prilikom preneo je i najnovije detalje o oporavku devojčice koja je bila najteže povređena i jedina smeštena na Klinici za neurohirurgiju:

-Oporavak male Natalije za sada je vrlo uspešan. Vitalne funkcije su ostale nepovređene. Očekujemo da i ona vrlo brzo izađe iz bolnice, ali s obzirom na težinu povrede, ona će sigurno ostati bra još dve nedelje, kako su lekari rekli, i nadalje se njenom uspešnom oporavku. Ja joj želim da što pre izađe iz bolnice i pridruži se svojim drugovima i drugaricama. A ovoj dečici ovde želim puno uspeha u školi i ono što se desilo da što pre zaborave, ukoliko to mogu, rekao je između ostalog Jovanović prilikom posete kruševačkoj školi „Nadi Popović“.

Ovo je lep gest ukazane brige i pažnje kako za mališane a tako i roditelje, naglasio je načelnik Školske uprave Rasinskog okruga, Milan Đokić, prilikom podele poklona Ministarstva prosvete povređenim prvacima Osnovne škole “ Nada Popović“.

Ovom prilikom, direktorka škole, Jelena Ivanović, zahvalila se svima koji su povodom nemilog događaja u Sokobanji, sve vreme školi pružali podršku. Roditelji su najavili obraćanje medijima u kojem će izneti svoj stav povodom pomenutih dešavanja.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply