Na jezeru Ćelije pronađeno telo utopljene žene

Jezero Ćelije / Foto S. Babović

Ronioci Žandarmerije pronašli su telo utopljenice u jezeru Ćelije, čiji je nestanak prijavljen rano jutros. Saznajemo da nije stradala pod sumnjivim okolnostima

 Jezero Ćelije / Foto S. Babović

 

Nakon sat i po potrage u jezeru Ćelije, ronioci Žandarmerije iz Beograda pronašli su oko 18,20 telo utopljenice, saznaju “Novosti.

Nestanak nesrećne žene koja, prema nezvaničnim saznanjima, nije stradala pod sumnjivim okolnostima, prijavljen je rano jutros.

U potragu su se odmah uključili pripadnici MUP iz Brusa i iz Kruševca, kao i ribočuvari. Na obalama akumulacije kod skretanja za selo Žilince kod mosta dežurala je i ekipa hitne pomoći iz Brusa. Poslepodne su pristigli i ronioci.

Na žalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt kada je telo izvučeno iz vode. Ovo je prva nesreća u jezeru nakon juna 2012.godine, kada je nastradao poznati ribolovac Ljubomir Panić (55).

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Da li je direktor BIA Bratislav Gašić "NA KAZANU" Zorana Jotića Jotke, kako se čulo u prisluškivanim razgovorima najvećih kriminalaca iz Kruševca, treba li verovati kriminalcima?
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply