Momčilo Duvnjak davio u prostorijama stranke stranačkog kolegu, intervenisala i policija!

Momčilo Duvnjak

HAOS U SRS Radikal davio kolegu zbog Skupštine?! Haos u Srpskoj radikalnoj stranci! Šef radikala u Kruševcu Momčilo Duvnjak nasrnuo je juče u sedištu stranke na svog partijskog druga Srđana Aleksića (27) i davio ga rukama, zbog čega je reagovala i policija, saznaje „Alo!“.

Momčilo Duvnjak

 

Prema saznanjima našeg lista, do okršaja u radikalima došlo je u centrali Srpske radikalne stranke u Kruševcu kada su se Duvnjak i Aleksić posvađali dok su pratili prenos konstitutivne sednice Skupštine Srbije.

 

– Duvnjak je skočio na Aleksića, bacio ga na sto i davio ga, a da nije bilo ostalih članova SRS-a, ko zna kako bi se okršaj završio – kaže naš sagovornik, koji je bio jedan od očevidaca tuče.

Kako saznajemo, o tom slučaju obavešten je i lider SRS-a Vojislav Šešelj, ali još nije poznato kako će reagovati i da li će kazniti Duvnjaka za pokušaj davljenja svog druga.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je odmah uzela izjave od Duvnjaka i Aleksića i za sada je podneta samo prekršajna prijava protiv lidera radikala u Kruševcu.

– Da li će protiv Momčila Duvnjaka biti podneta i krivična prijava, zavisi od izveštaja lekara nakon pregleda povređenog Srđana Aleksića i težine zadobijenih povreda – kaže naš izvor.

Duvnjak je apsolutni rekorder među političarima po broju krivičnih prijava koje su protiv njega podnete, a na listi pritužbi protiv ovog pripadnika SRS-a nisu samo klevete, već tu ima i dela, kao što je remećenje javnog reda i mira. Šef radikala u Kruševcu nije odgovarao na naše pozive, kako bi potvrdio ili demantovao tuču sa svojim stranačkim kolegom.

Duvnjak „krio“ oldtajmere?!

Protiv Momčila Duvnjaka kruševačka policija podnela je 2012. godine krivičnu prijavu zbog utaje osam motocikala oldtajmera, od kojih svaki vredi pet hiljada evra.

Izvor: Alo.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply