Ministar Udovičić posetio Kruševac

Udovicic krusevac

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas radove na izgradnji atletskog stadiona u Kruševcu i poručio da je atletika zaslužila najveću podršku države.

Udovicic krusevac

„Atletika je zaslužila najveću podršku, ne samo vlade, već i celog društva. Trudićemo se da i u narednom periodu, u skladu s mogućnostima, obnovimo sportsku infrastrukturu, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce, jer nam je cilj da se svi građani bave sportom i da tako sačuvamo zdravlje nacije“, rekao je Udovičić nakon obilaska radova na izgradnji atletskog stadiona i trim staze, istakavši da su ovi objekti odličan primer saradnje Ministarstva i lokalne samouprave.

On je istakao da je zadatak države da stvori što je moguće bolje uslove, ravnomerno u svim delovima Srbije, kako bi se stanovništvo bavilo sportom.

„Svim ljudima i deci koji žele da se bave sportom treba omogućiti da u svojim gradovima imaju uslove da treniraju“, kazao je Udovičić.

Delegaciju koju je obišla kruševačke sportske objekte, uz ministra Udovičića, činili su ministar odbrane Bratislav Gašić, predsednik i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply