Ministar Bratislav Gašić od Kruševca dobio nagradu za najnagrađivanijeg Gašića u Srbiji

Ministar Gašić Njuz tekst

Ministar Bratislav Gašić od Kruševca dobio nagradu za najnagrađivanijeg Gašića godine

Ministar Gašić Njuz tekst

Gašić ni najnoviju nagradu neće odbiti iz kurtoazije

KRUŠEVAC, 20. februar 2015, (Njuz) – Ministar odbrane Bratislav Gašić postao je na jučerašnjoj svečanosti u Kruševcu laureat nagrade “Gašić sa najvećim brojem nagrada”. Time je njegov radni grad pokazao da zasluge koje ministar odbrane ima za razvoj kreativnosti u osmišljavanju nagrada na teritoriji Rasinskog okruga nisu prošle nezapaženo.

Kako Njuz saznaje u pitanju je priznanje koje se prvi put dodeljuje ove godine i koje je ustanovljeno na inicijativu Kulturnog centra Kruševac.

Miroslav Smiljković, direktor ove ustanove, napomenuo je da je konkurencija za nagradu bila žestoka ali da je ministar Gašić zasluženo dobio nagradu.

– Ministar Gašić je za nepunih godinu dana primio ubedljivo najveći broj nagrada u poređenju sa svim ostalim Gašićima, ne samo u našem okrugu, već i u Srbiji. Mi smo to prepoznali i ovom nagradom smo želeli da pokažemo ministru da građani Rasinskog okruga umeju da cene napor koji je on uložio kako bi došao do tolikog broja priznanja – rekao je Smiljković.

-Ne postoje nagrada ili priznanje u Rasinskom okrugu, počev od onih koje se dodeljuju u osnovnim školama pa da do onih koje dodeljuju lokalne vlasti, koje ministar nije dobio. Njegova spremnost da primi priznanje uvek i na svakom mestu zaista je za svaku pohvalu i treba je nagraditi, ako ne postojećim, onda barem nekim novim priznanjem koje ćemo ustanoviti – objasnio je direktor Kulturnog centra Kruševac.

Na konstataciju novinara Njuza da Gašić smatra kako političare ne treba nagrađivati i da on priznanja ne odbija da ne bi uvredio one koji ga dodeljuju, Smiljković je izjavio:

– To dovoljno govori o njegovoj skromnosti i zbog toga ćemo pokrenuti inicijativu da mu se dodeli i priznanje “Ministar koji nije odbio nijednu nagradu”.

 

Vest preuzeta sa sajta Njuz.net, web sajta sa satiričnim tekstovima

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply