Milloš Nenezić ponovo generalni direktor Trajal korporacije

Milloš Nenezić novi generalni direktor Trajala

Za novog generalnog direktora kruševačke „Trajal korporacije“, preduzeća kome je pre nešto više od mesec dana raskinut ugovor o privatizaciji, izabran je Miloš Nenezić, rečeno je agenciji Beta u Agenciji za privatizaciju.

Milloš Nenezić novi generalni direktor Trajala

Odluka o imenovanju Odbora direktora doneta je, kako je navedeno u odgovorima Agencije za privatizaciju, na sednici Skupštine preduzeća 9. januara, kada je osim generalnog izabrano još šest direktora, koji čine Odbor direktora, a donete su i odluke koje se odnose na izbor revizora i izmene Statuta preduzeća.

U Odboru direktora je i privremena zastupnica kapitala, Sonja Veselinović, koja je na to mesto postavljena nakon raskida privatizacije, a koja je ranije izjavila da nadležni „neće dozvoliti da zbog promene vlasničke strukture dodje do zastoja u proizvodnji“.

Miloš Nenezić je na mestu generalnog direktora „Trajal korporacije“ bio od 2003. godine do novembra 2006, kada je fabrika privatizovana, a iz tog preduzeća otišao je krajem 2009. Po struci je diplomirani ekonomista, a u „Trajalu“ je od 1997. godine.

 

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Meštani se pobunili protiv kamenoloma firme Kruševac put tvrdeći da nemaju dozvolu za eksploataciju kamena, iz firme demantuju
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply