Milan Kalinić nije se pojavio pred istražnim sudijom u Brusu u vezi saobraćajne nesreće koju je skrivio

udes, milan kalinić, kopaonik, foto dragan kadić i kurir

Brusko Tužilaštrvo za nekoliko dana poslati drugi poziv Kaliniću, a u koliko i nakon toga ne bude došao na saslušanje, izdaće se naredba Policiji za njegovo prinudno privođenje

udes, milan kalinić, kopaonik, foto dragan kadić i kurir

 

Tužilaštvo u Brusu trebalo je danas u 12 časova da sasluša voditelja Milana Kalinića zbog saobraćajne nesreće koju je 2. februara skrivio u bruskom selu Dubci, kada je teške telesne povrede zadobilo dvoje mađarskih državljana, ali se Kalnić nije pojavio.

Prema rečima Milana Mihajlovića, višeg tužilačkog saradnika, ovom Tužilaštvu nisu poznati razlozi izostanka Kalinića, kao ni to da li je uredno primio poziv za saslušanje, koji mu je poštanskim putem poslat, još pre mesec dana.

Mihajlović ističe, da će brusko Tužilaštrvo, za nekoliko dana poslati drugi poziv Kaliniću, a u koliko i nakon toga ne bude došao na saslušanje, izdaće se naredba Policiji za njegovo prinudno privođenje.

Podsetimo, džip beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao voditelj, sudario se sa putničkim vozilom sa mađarskim registarskih tablica. Dvoje povređenih u udesu prebačeno je u kruševačku bolnicu, odakle je muškarac, koji je zadobio povrede glave, kasnije prebačen u Beograd.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply