Manijak koji je pokušao da siluje baku u Kruševcu je njen prvi komšija: Iživljavanje prekinula ćerka

Starica je ležala na krevetu, jer je nepokretna, a B. S. je pokušao da je obljubi tako što je krenuo da je dodiruje po intimnim delovima tela

Starija žena, silovanje, maltretiranje, starica, baba

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Drama u selu Konjuh kod Kruševca dogodila se u četvrtak kasno po podne, kada je meštanin B. S. (56), kako se sumnja, pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73).

Nesrećna žena je, navodno, usred bludničenja pala s kreveta, a ko zna kako bi stradala da iživljavanje nije prekinula njena ćerka, koja se vratila kući.

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, žrtva i osumnjičeni su prve komšije.

Starica je ležala na krevetu, jer je nepokretna, a B. S. je pokušao da je obljubi tako što je krenuo da je dodiruje po intimnim delovima tela. Žena, inače, živi sa ćerkom, koja u kobnim trenucima nije bila kod kuće. Nesrećna žena je čak pala s kreveta… Sve je prijavila ćerka, koja je, kada je došla kući, zatekla komšiju. I ona i žrtva su u velikom šoku – iznosi izvor „Novosti“.

Osumnjičeni muškarac nema iza sebe kriminalni dosije.

Kruševačka policija brzo je reagovala i uhapsila meštanina Konjuha zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem u pokušaju.

– On se sumnjiči da je pokušao da obljubi nepokretnu ženu (73) u njenoj kući. Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova – navode u PU Kruševac.

B. S. je priveden u četvrtak uveče i odmah mu je određena mera zadržavanja, a slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Osumnjičeni tek treba da bude saslušan.

(Telegraf.rs/Novosti)

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply