Manekenka Mina Milenković iz Kruševca slagala da je oteta i silovana

Mina Milenković

Navodna drama manekenka Mine Milenković (21) juče je dobila neočekivani obrt, kada je ginekološkim pregledima ustanovljeno da devojka nije silovana, a sa druge strane ispostavilo se i da je u pokušaju da privuče pažnju dečka koji je ostavio sama izrežirala celu priču. Dok su javnost i policija celih 39 sati pokušavali da pomognu i uđu u trag Milenkovićevoj, koja je “nestala” u subotu kod splavova na Savskom keju, manekenka je sve vreme bila kod drugarice u njenoj kući ne uzimajući ni vodu ni hranu i, po svemu sudeći, pripremajući filmski scenario o navodnoj otmici, zlostavljanju i bekstvu iz zatočeništva koje je usledilo.

Mina Milenković

Mina Milenković

Dok je trajala potraga za „nestalom“ manekenkom, ona se kod drugarice iscrpljivala bez vode i hrane za svoj scenario koji je usledio

Ona se zabavljala tri godine sa Aleksandrom Ć. (32), suvlasnikom „Rivera“, i živela sa njim u Beogradu, gde je studirala. Pre desetak dana su raskinuli vezu, kada je privremeno otišla kod drugarice i trebalo je da se vrati u Kruševac kod roditelja.

Roditelji krive medije

Minina porodica juče se oglasila na njeno privatnom „fejsbuk“ nalogu, gde su se zahvalili svima na podršci i pomoći i naveli: “Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista i ono što je najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne spekulišu šta se i kako dogodilo”. Međutim, kada smo ih pozvali, njen očuh je uz salvu psovki, poput “popu..te mi k…c moj neobrezani”, optužio medije da su oni ti koji su izmislili da je uopšte i silovana, zaboravljajući da je čak i MUP dao zvanično saopštenje u kom se navodi da je utvrđeno da „nije bilo silovanja”.

– Navodno joj je neko od prijatelja pokazao fotke na kojima se on ljubi sa drugom devojkom, zbog čega se u subotu uveče sa drugaricom pojavila na “Riveru” pijana, ljubila se sa nekim likom i pravila nered pokušavajući da skrene pažnju na sebe. Potom je prišla Aleksandru i počela da se svađa, a zatim demonstrativno izjurila sa splava, sela u svoj “punto”, ali je dok se isparkiravala udarila u nekoliko vozila i izjurila napolje. Drugarica se vratila da moli mladića da je potraže, a njemu je zatim stigao SMS u kom je pisalo “Volim te više od sebe. Idem negde daleko gde me više nikad nećeš videti” – priča naš izvor.
Iako je njena drugarica putem internet mreža molila za pomoć u potrazi za Minom, koja je navodno nestala, a porodica zatim u Kruševcu i prijavila nestanak policiji, istragom je utvrđeno da je Mina sve vreme bila kod te iste drugarice. U subotu je nakratko oko 19 sati uključila telefon verovatno da bi proverila da li je bivši zvao, a za sve vreme niti je šta pila niti jela. U nedelju je oko 18 sati bosu, raščupanu i dehidriranu primetila žena u ulici Palih boraca u Resniku. Iako je manekenka molila da pozove njenog dečka, žena je pozvala policiju. Zbog stanja u kom je bila prevezena je na Urgentni centar, gde je nerazgovetno ispričala da su je kod Starog sajmišta otela dvojica mladića koja su je dva dana silovala i tukla u stanu u Zemunu, ali nije umela da ih opiše kako izgledaju. Rezultati pregleda, međutim, pokazali su da je devojka sve izmislila, a ispituju se okolnosti pod kojima je zadobila i modrice po licu.

Mina Milenković

Apel njene modne agencije koji je kružio internetom

Pet iskaza za policiju
Tokom svoje priče o navodnoj otmici i silovanju, kako saznajemo, Mina je promenila celih pet iskaza, u kojima je iznosila različite tvrdnje. Nakon što je pregledima okončana drama i ustanovljeno da nije silovana, ona je juče na kraju saslušana u beogradskoj policiji, a odluku o eventualnom podnošenju prijave zbog lažnog prijavljivanja trebalo bi da donese tužilaštvo. Ipak, kako saznajemo, to se najverovatnije neće desiti. Ona je juče upućena u psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”, gde su, međutim, zaključili da ne treba da bude smeštena kod njih i uputili je na preglede kod neuropsihijatra na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply