LUKA V. ĐURIĆ: Omladina treba da ostane u Srbiji!

„Nemačka, Francuska i Sjedinjene Američke Države izgubile su svoju civilizaciju, one su odgovorne što su uništile moju zemlju.“ Ovako je govorio potomak vožda Karađorđa, blaženopočivši princ Tomislav Karađorđević. Patriota i demokrata, poznat kao veliki evroskpetik.

 

Nasilnim ukidanjem Kraljevine Jugoslavije i dolaskom komunističkog režima na vlast izgubili smo tradiciju, kulturu i istoriju. Nakon petooktobarskih protesta, nadali smo se demokratskoj obnovi Srbije. Nažalost umesto demokratske obnove dobili smo „američku demokratiju.“ Lažne reforme, koristoljubljivo raspolaganje narodnim novcem, samostalnu i nezavisnu „Republiku Kosovo“ i evropske integracije. Okretanje Evropskoj uniji, NATO paktu i SAD, iste one države i isti onaj savez koji je agresivno, zločinački bombardovao SR Jugoslaviju 1999. godine.

Dosmanlijski kadrovi nastavljaju započeto uništavanje i lažne reforme i nakon 15 godina. Samo sada sa novom političkom strankom nastalom odvajanjem funckionera Srpske radikalne stranke od dr. Vojislava Šešelja, Srpskom naprednom strankom, ista obećanja, iste predizborne kampanje, „šminkanje“ i ulepšavanje komunizma i evropeizma. Koalicija i stranka u kojoj su se našle, različite ideologije, različita shvatanja i nekadašnji kadrovi Srpske radikalne stranke i Demokratske stranke.

Konačnom pobedom 2014. godine, Srpska napredna stranka polako ali sigurno uvodi svoj režim i diktaturu. Nastavljajući započetu izdaju i uništavanje Srbije. Potpisuje prodaju AP Kosova i Metohije, Briselskim sporazumom, prodaje srpsku zemlju, privatizuje državne fabrike, sastaje se sa takozvanim državnicima takozvane „Republike Kosova“. Pritom nudi lažnu kolektivnu ostavku Vlade Republike Srbije, i naravno izdaji nikad kraja.

Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Republike Srbije, finansiran od strane Evropske unije i uz pomoć iste sa svojim ministrima hara bahato Srbijom, uvodi svoje zakone i pravila, jednom rečju imitira Josipa Broza Tita. U narodu se javlja veliko nezadovoljstvo i želja za smenom lošeg režima.

Zapostavljena, u lošim uslovima obrazovanja, bez posla omladina napušta Srbiju. Traži bolju budućnost u državama Evropske unije. Režim kao i prethodni ništa ne preduzima. Sedi se skrštenih ruku. Svi smo vrlo dobro svesni da samo zdrava i obrazovana omladina može da bude budućnost za novu Srbiju. Gledajući kako sopstven narod, Srbi iz dijaspore ogorčani, izdani, bez nade pljuju po Srbiji, kako najbolji, obrazovani, edukovani omladinci napuštaju otadžbinu, dobili smo motivaciju i želju da to promenimo. Omladina Otadžbinskog pokreta Srbije i odbor za omladinu i sport akcijama, tribinama, edukovanjem i borbom za prava omladine, krenuće u saradnji sa ostalim političkim strankama da menja trenutnu situaciju. Mladi su nada za Srbiju, najbolja državna invensticija i budućnost.

Naša poruka za sve mlade ljude, priključite nam se, ostanite da gradimo otadžbinu Srbiju.

Dosta je bilo, Srbija je naša otadžbina!

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply