LJUBAVNA SAPUNICA: Ubistvo zbog svađe oko ljubavnica majke i ćerke!

ubistvo, poznanici, četvorougao, svađa, foto Shutterstock

Mladen Bulatović (34) iz Crne Gore nožem usmrtio Aleksandra Stojkovića (41) zbog majke i ćerke sa kojima su se zabavljali

ubistvo, poznanici, četvorougao, svađa, foto Shutterstock

 

 

 

Kruševac – Mladen Bulatović (34), državljanin Crne Gore, uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio Aleksandra Stojkovića (41) zvanog Sore u kruševačkom prigradskom naselju Malo Golovođe.

Krvava drama odigrala se u kući Gorana Pavlovića, u kojoj je Bulatović odnedavno živeo kao podstanar. Aleksandar Stojković iz susednog naselja Veliko Golovođe došao je u petak oko 20 časova kod Mladena Bulatovića.
– Posle kraće svađe Bulatović je potegao nož i dva puta ga zario u stomak Stojkoviću. Teško povređeni Stojković prebačen je u bolnicu, ali je u međuvremenu obilno iskrvario i umro od zadobijenih povreda. Bulatović se predao policiji – kaže izvor iz istrage.

Skoro su se upoznali

Kako saznajemo, Bulatović i Stojković upoznali su se pre nekoliko meseci.
– Poznanstvo je nastalo iz ljubavnih veza ove dvojice sa majkom i ćerkom iz drugog kruševačkog naselja, zbog čega je i došlo do rasprave i kraćeg fizičkog obračuna pre izvesnog vremena – kaže naš sagovornik i dodaje:
– U petak uveče Stojković je nameravao da sa Bulatovićem raščisti račune. Veruje se da je bio već pripit, pa je posle verbalnog došlo i fizičkog obračuna i potezanja noža, koji je u rvanju zariven Stojkoviću u stomak.

Kada je video šta je uradio, Bulatović je pokušao da pomogne Stojkoviću.
– Međutim, pošto je Stojković krvario, pozvao je Hitnu pomoć, ali je za Stojkovića to bilo prekasno. Bulatović je sačekao policiju i ispričao šta se dogodilo. Nije poricao da je ubio Aleksandra, ali je tvrdio da je to uradio u samoodbrani – priča izvor Kurira.

Znali da popiju

U komšiluku kuće u kojoj se dogodilo ubistvo svi su zanemeli. Kada je reporter Kurira pokušao da pita mladića iz prve susedne kuće o ovom tragičnom događaju, majka je istrčala i brzo ga uvela unutra.
– Ništa ne znamo, nikog ne poznajemo. Videli smo samo policiju – kažu i komšije iz ostalih okolnih kuća.

Ipak, jedan od meštana nam je rekao da je ovo naselje doseljenika sa Kosova i Metohije i da se ljudi malo poznaju.
– Bulatovića i Stojkovića znamo kao prijatelje. Nisu žestoki kruševački momci, ali su znali da popiju i bili spremni za nasilništvo. Čuo sam da je Stojković ranije imao posla s policijom – priča jedan od stanovnika ovog naselja.

Problematičan
DEDA POBEGAO OD NASILNIKA

Kuća u Velikom Golovođu u kojoj je živeo stradali Stojković, juče je bila zaključana.
– Stojković je živeo sa dedom Stankom (84). Pre nekoliko nedelja, Stanko je zbog maltretiranja i povremenih batina od skoro uvek pijanog sinovca Aleksandra pobegao kod ćerke u Kruševac – pričaju komšije.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply