Lidl raspisao konkurs za rukovodioce prodajnih objekata čija izgradnja je u toku!

Lidl traži rukovodioce i u Novom Sadu, konkurs otvoren do 25. septembra

Lidl traži rukovodioce i u Novom Sadu, konkurs otvoren do 25. septembra – Kompanija Lidl Srbija pozvala je danas sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica.

Lidl traži rukovodioce i u Novom Sadu, konkurs otvoren do 25. septembra

 

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Novom Sadu, Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

 

Konkurs traje do 25. septembra, a kanidati bi počeli sa radom u 2018. godini, kada se u toj kompaniji očekuje da će Lidl početi rad sa potrošačima, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije.

Lidl traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

„Onima koji prođu selekciju ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivne zarade, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata i u privatne svrhe“, poručuju iz kompanije.

Radovi su trenutno u fazi da je prodavnica u Smederevu završena, dok su u poodmakloj fazi i gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu.

Početkom avgusta otpočela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i dve beogradske opštine – Borči i Vidikovcu. U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Staroj Pazovi iz koga će se ove prodavnice snabdevati. „Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, Lidl planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno“, rečeno je u toj kompaniji.

Više o samom konkursu OVDE.

Izvor: 021.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply