Kruševljani Spavali U Kolima Na Benzinskoj Pumpi Kada Su Im Isečene Gume, Razbijeno Staklo, Napadnuti Su I Opljačkani!

BRUTALAN NAPAD NA BENZINSKOJ PUMPI KOD BAČKE TOPOLE: Napadači izudarali ljude dok su spavali u kolima, izbušili im gume, razbili staklo, opljačkali i pobegli

BRUTALAN NAPAD NA BENZINSKOJ PUMPI KOD BAČKE TOPOLE: Napadači izudarali ljude dok su spavali u kolima, izbušili im gume, razbili staklo, opljačkali i pobegli

Bračni par iz Kruševca brutalno je napadnut prethodnog jutra kada su stali da se odmore od dugačkog puta na jednoj benzinskoj pumpi kod Bračne Topole. Nakon što su im uništili kola, napadači su udarili suprugu a ko zna šta bi se desilo da se njen muž nije probudio i pojurio ih.

Jasmina J. kaže za Kurir da su jutros oko 3 sata njeni roditelji, koji su se vraćali iz Štutgarta za Kruševac, brutalno napadnuti na jednoj benzinskoj pumpi udaljenoj oko 20 kilometara od Bačke Topole.

„Kako bi se odmorili, jer su mislili da su u Srbiji tj. svojoj domovini sigurni, parkirali su na pumpu. Posle par minuta izbušena im je guma i zadnje staklo suvozača je razbijeno, pritom je mojoj majci nanet udarac u glavu i odneta torba sa svom dokumentacijom i parama“, piše u mejlu koji nam je poslala ova žena.

Njena majka je uspela da prodrma svog supruga i probudi ga, a on je odmah krenuo za lopovima.

Međutim, oni su pobegli. Kako tvrdi Jasmina, policija je došla na lice mesta odmah i napravili su zapisnik a u neformalnom razgovoru sa njenim roditeljima rekli su da se to dešava „svake noći“.

Jasmina kaže da je policija savetovala njenim roditeljima da potraže ukradenu torbu jer lopovi obično samo uzmu novac. I zaista su je pronašli oko 10 kilometara od prvog izlaza na autoput, a u njoj je bilo sve sem para.

„Ovim želim da upozorim ljude koje idu u domovinu, da bi nostalgiju umirili i taj tesko zarađen evro tamo potrošili da se čuvaju…jer na kraju ostaje samo tuga i razočarenje…“, napisala nam je Jasmina.

Kurir.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Kruševljani Spavali U Kolima Na Benzinskoj Pumpi Kada Su Im Isečene Gume, Razbijeno Staklo, Napadnuti Su I Opljačkani!”

  1. Ivana maric kaže:

    Mislim da bi trebali da obratite paznju i na kradju tablica koja je je akruelna u krusevcu evo npr meni su skinute tablice strane sa auta a ima nas jos dosta koji dodjemo i ne smemo da ostavimo kola na javnom parkingu pritom i placam mesecnu kartu …kad vec naplacuju parking neka bar pokriji sve video nadzorom a ne gradjani da ispadtaju neka se neko potrudi vise u ovom krusevcu

Leave a Reply