Kruševljanin pokušao da siluje devojku u Budvi

Državljaninu Srbije M. B. (25) iz Kruševca i B. Ž. (39) iz Milića kod Vlasenice u Republici Srpskoj, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su pre tri dana u Budvi, u moru, pokušali da siluju 35-godišnju Beloruskinju V. K.

Njih dvojica su negirali da su pokušali da je prinude na seksualni odnos, ali su napadnuta devojka i čuvar plaže B. T, koji je čuo njeno zapomaganje i spasao je, tvrdili suprotno.

O hapšenju našeg državljanina obavešten je i srpski MUP, kao i policija RS.

 

– Osumnjičeni su se na šetalištu upoznali sa Beloruskinjom, koja je pre desetak dana došla na odmor u Crnu Goru, i njenom zemljakinjom. Pričali su, a onda su M. B. i B. Ž. predložili da odu na plažu što su one i prihvatile. Njih dvojica su onda kupili piće i krenuli su na plažu Azuro – kaže sagovornik “Blica” blizak istrazi.
Međutim, prijateljica V. K. ih je ubrzo napustila, pa su M. B. i B. Ž. na plaži ostali sami sa 35-godišnjom devojkom iz Belorusije.

PROČITAJ JOŠ:  Goreo krov u Gornjoj Počekovini na objektu Železnica Srbije

– Pili su pivo, a onda su je, kako tvrdi V. K., odvukli u duboku vodu, do bova, nekih stotinak metara od obale. Ona je navela da ju je jedan od osumnjičenih držao, dok joj je drugi silom skidao odeću. Vrištala je i dozivala pomoć nadajući se da će je neko čuti i spasiti, iako je bila zora a u to vreme na tom delu plaže nema prolaznika. Njeno zapomaganje ipak je čuo B. T, noćni čuvar na susednom kupalištu i spasao je – nastavlja naš sagovornik.

Izvor: Blic

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply