Kruševljani treći put uzastopno pobednici u ljubljenju na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji

Đorđe Božić i Irena Alurac / Foto G. Šljivić

Tradicionalno takmičenje u ljubljenju u Vrnjačkoj Banji na popularnom Mostu ljubavi okupilo 19 zaljubljenih parova, ali su po treći put uzastopno pobedili Irena Alurac i Đorđe Božić poljupcem dugim 101 minut

Đorđe Božić i Irena Alurac iz Kruševca

„FILMSKIM“ poljupcem koji je trajao tačno 101 minut, studentkinja Irena Alurac (23) i Đorđe Božić (25), elektrotehnički inženjer iz Kruševca, po treći put uzastopno pobedili su na tradicionalnoj manifestaciji „Poljubi me“ – takmičenju u ljubljenju koje je po sedmi put održano na Dan zaljubljenih na popularnom Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji, oborivši tako svoj rekord iz 2013. godine od 80 minuta i 34 sekunde!

Drugo mesto mesto pripalo je Bojanu Bajiću (26) i Danijeli Polimčević (23) iz Užica, dok su trećim mestom morali da se zadovolje Beograđani Obren Vulović (43) i Draga Petrović (50).

Na ovogodišnjem takmičenju, od 25 prijavljenih, učestvovalo je 19 zaljubljenih parova iz Niša, Jagodine, Mladenovca, Knjaževca, Svilajnca, Beograda, Stare Pazove, Užica, Kruševca, Trstenika, Kraljeva i Vrnjačke Banje, dok su ostali parovi, najverovatnije zbog „sramežljivosti“, odustali u poslednjem trenutku.

Za najatraktivniji par na takmičenju proglašeni su mladi Kraljevčani Marina Nikolov (18) i Đorđe Jevtić (23), dok su po oceni publike i „kibicera“ za najsimpatičnije učesnike proglašeni Ivan (28) i njegova partnerka Marija (25) Nikolić iz obližnjeg Novog Sela.

Iako su prethodnih godina na ovom atraktivnom takmičenju učestvovali i parovi koji su čak zagazili u sedmu deceniju života, ovoga puta „najstariji“ su bili 52-godišnjaci Nebojša i Valentina Lazić iz Stare Pazove, kojima je pripalo i priznanje za „najudaljeniji par“.

Svi oni su od Turističke organizacije Vrnjačke Banje, kao organizatora ove manifestacije, dobili vredne nagrade.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply