Kruševačkoj policiji rashodovana vozila Srbijagasa

SRBIJAGAS[(00

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović uručio je danas kruševačkoj policiji deset rashodovanih vozila tog preduzeća – pet lada niva i pet zastava 101.

 

SRBIJAGAS[(00

 

Načelnik Policijske uprave u Kruševcu Miljan Petrović zahvalio je gradonačelniku Kruševca Bratislavu Gašiću, koji je i predsednik UO Srbijagasa, i direktoru tog preduzeća Dušanu Bajatoviću u ime direktora Policije na donaciji izrazivši uverenje da će policija sada postizati još bolje rezultate.

 

...

„Kruševačka policija svoje poslove ne obavlja samo u Kruševcu već i na teritorijama koje po svom geostrateškom položaju iziskuju upravo ovakva terenska vozila. To što su polovna nam ne predstavlja problem budući da je i teren gde se obavljaju poslovi veoma specifičan“, rekao je Petrović napomenuvši da Policijska uprava u Kruševcu štiti i zonu kopnene bezbednosti duž administrativne linije.

„Ovo nije prvi, a nadam se ni poslednji primer da smo izašli u susret državnim organima, ne samo Ministarstvu unutrašnjih poslova, već i Bolnicama i Domovima za stare“, rekao je prilikom uručenja donacije generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

„Mi moramo da smanjujemo broj vozila, a ova vozila su upravo adekvatna nameni i mi ćemo sa tom praksom i nastaviti. Njihovom prodajom ne bismo ostvarili veliki prihod i jednostavno ih treba ustupiti državnim organima gde će ona biti veoma korisna“, kazao je Bajatović.

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gaš
ić zahvalio je direktoru Srbijagasa na donaciji, a Policiji u Kruševcu na onome što svakodnevno čini za bezbednost svih građana.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply