Kruševački radikali najavili kolaiciju sa SNS-om kada uđu u Skupštinu Kruševca!

Kruševački radikali: Možemo u koaliciju sa SNS ako se odreknu problematičnih – Kruševački radikali spremni su da nakon lokalnih izbora prave koaliciju i sa naprednjacima koje su protekle četiri godine žestoko kritikovali.

 

– Posle lokalnih izbora SRS će sigurno imati odbornike u lokalnoj skupštini i spremni smo da pravimo koaliciju sa svim strankama koje prihvate naše uslove i program, uključujući i Srpsku naprednu stranku – rekao je Momčilo Duvnjak, predsednik Okružnog odbora, dodajući da su radikalima kao koalicioni partneri „prihvatljivi svi osim socijalista“.

 

Prema njegovim rečima, u SNS ima stručnih ljudi sa kojima se može razgovarati.

– Da bi ušli u koaliciju SNS mora da se odrekne problematičnih ljudi, kao što je njihov sekretar, koji je predprošle izbore uhvaćen u „DIS“-u kako krade salame i čajnu kobasicu – rekao je Duvnjak.

Radikali su najavili da će, ukoliko uđu u vlast nakon lokalnih izbora, tražiti ukidanje komunalne policije i „pauka“.

– Komunalna policija je partijska vojska koja se bije po kafićima. Kruševac za funkcionisanje komunalne policije godišnje izdvoji više od 40 miliona dinara. Te pare se mogu iskoristiti za popravku domova kulture u selima, nabavku besplatnog sadnog materijala za mlade poljoprivrednike – rekao je Duvnjak.

On je dodao i da će SRS tražiti da se direktori javnih preduzeća biraju na konkursu.

– Ostavke treba da podnesu direktorka „Nate Veljković“, direktor Sportskog centra, Dragan Azdejković jer se nije snašao u Toplani – smatra lider kruševačkih radikala.

Vest preuzeta sa Blic.rs web portala.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply