Kruševac vikao svom igraču: „Napolje, napolje!“

bojan bozovic napredak

Crnogorski napadač Bojan Božović žestoko iznervirao pristalice svog tima. Promašio dva penala i dobio crveni karton zbog udaranja protivnika.

bojan bozovic napredak

Neuobičajena slika viđena je u subotu uveče u Kruševcu, u utakmici prvog kola Jelen Superlige, Napredak – Čukarički 0:2.

 

Golman „brđana“ Nemanja Stevanović odbranio je dva jedanaesterca napadaču domaćih Bojanu Božoviću, koji je uz to i promašivao prilike, a na kraju bio i najuren sa terena.

Nakon što je promašio drugi penal, Crnogorac je udario Rajka Brežančića, defanzivca gostiju, i time primorao sudiju Darka Bogdanovića iz Kraljeva da ga isključi… Na radost domaće publike, koja mu je u tim momentima skandirala: „Napolje, napolje!“.

„Kod drugog penala rekao sam da loptu uzme Trujić, ali je Božović hteo da se iskupi za prvi promašaj s penala, a igrači su ga podržali. Ponovo je napravio grešku, a onda je dobio i crveni karton“, rekao je trener Napretka Siniša Gogić posle meča novinarima.

Kruševački ljubitelji fudbala, okupljeni na stadionu Mladost, na kraju utakmice su aplauzima pozdravili Nenada Mirosavljevića, strelca drugog gola za Čukarički i svog nekadašnjeg ljubimca.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply