Komercijalno testiranje na Korona virus u Kruševcu isključivo na zakazivanje, juče nije bilo novozaraženih u Kruševcu a u Rasinskom okrugu dvoje

KOMERCIJALNA TESTIRANjA SAMO NA ZAKAZIVANjE: Dvoje novoinficiranih u Kruševcu – od početka epidemije 1.457

КОМЕРЦИЈАЛНА ТЕСТИРАЊА САМО НА ЗАКАЗИВАЊЕ: Двоје новоинфицираних у Крушевцу - од почетка епидемије 1.457

DVA novoinficirana slučaja virusa korona registrovana su danas na teritoriji Rasinskog okruga, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac: jedan pacijent je iz Aleksandrovca, a drugi iz Brusa.

Trenutno je osam pacijenata hospitalizovano na Infekivnom odeljenju kruševačke bolnice.

Infektivno odeljenje kruševačke bolnice

Broj potvrđenih slučajeva KOVID-19 od početka epidemije u okrugu iznosi 1457. Najviše pozitivnih slučajeva zabeleženo je u Kruševcu-879 i Aleksandrovcu-259.

U Trsteniku je KOVID-19 potvrđen kod 84 lica, u Varvarinu kod 66, u Brusu -65. Ni Ćićevac nije zaobišla epidemije, gde je do sada virus registrovan u 55 slučajeva.

Izlečenim se smatra 1.304,a pod zdravstvenim nadzorom je još uvek 4.168 lica.

U ZZJZ Kruševac očekuju rezultate testiranja još 125 uzoraka, a u međuvremenu, iz Doma zdravlja Kruševac saopšteno je da se komercijalno PCR testiranje kod njih obavlja od 7 do 9 sati pored KOVID ambulante “14.oktobar”.

Foto: S. Babović

Zakazivanje pozivom na broj telefona 064 865 35 76 je obavezno i može se obaviti svakog radnog dana od 7 do 12 sati. Rezultati, kako je predočeno stižu za 24 sata.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/914900/komercijalna-testiranja-samo-zakazivanje-dvoje-novoinficiranih-krusevcu-pocetka-epidemije-1-457

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply