KOLAPS: Kruševac zavejan, samo 5 vozila nedovoljno za čišćenje ulica i trotoara!

krusevac-prvi-sneg

 

Sneg iznenađuje putare u Kruševcu- Sneg koji više od od 12 sati pada na području Kruševca i celog Rasinskog okruga  iznenadio je mnoge učesnike u saobraćaju, a u Kruševcu se zbog neočišćenog snega  na ulicama retko ko od taksista usuđuje da  krene na pozvano odredište.

krusevac-prvi-sneg

 

Iako većih zakrčenja u saobraćaju nema, jer je najveći deo vozila ostao pod snegom na parkinzima,  u „Kruševacputu“  kažu da su svi putni pravci, koje pokriva pomenuto preduzeće prohodni, sem što je otežan saobraćaj prema Kopaoniku, Goču i Jastrepcu, pa se prema ovim, kao i putnom pravcu koji vodi od Jošaničke Banje prema Kopaoniku, vozačima savetuje da bez lanaca ne kreću na put.

Sa autobuske stanice u Kruševcu i dalje redovno saobraćaju svi autobusi prema redu vožnje, a bez većeg zastoja prolaze i autobusi iz drugih pravaca Srbije.

Na Auroputu Niš-Beograd, kod prevoja Mečka u blizini Ražnja bilo je zastoja zbog zakrčenja dva teretna vozila, ali su ovde počeli i radovi na vijaduktu, pa se preporučuje oprezna vožnja.

U Kruševcu su na čišćenju snega angažovana pet vozila, ali 22 radnika nisu u stanju da očiste sve pešaćke staze, trotoare i parkovske površine u 33 ulice.

Komunalci su već je utrošili preko 1.300 kilograma soli, ali sneg i dalje pada, nanoseći nove nanose.

Ovo, kao i najava ledene kiše, koja se očekuije u ponedeljak i utorak, sve učesnike u saobraćaju, ali i građane, upozoravaju na veći oprez.

krusevac-prvi-sneg-1

Fotografije i tekst preuzeti sa sajta NovostiTop

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply