Košarka: Mega Vizura – Crvena zvezda u Kruševcu u nedelju

mega vizura

Mega Vizura igra u nedelju, 14. aprila, u Kruševcu veliki derbi protiv Crvene Zvezde, jednog od glavnih kandidata za titulu u domaćem, ali i u regionalnom košarkaškom takmičenju. Očekuje se prava poslastica za sve ljubitelje sporta

mega vizura

Posle četiri kola Superlige, košarkaši Mega Vizure dele drugo mesto sa Crvenom zvezdom, dobili su Radnički usred Kragujevca, Metalac u Valjevu. Ove nedelje upravo sa crveno-belima igraju derbi meč, u Kruševcu!

Za obe ekipea ovo je veoma važna utakmica. Mega Vizuri je svaka pobeda korak bliže ABA ligi (koju će igrati baš u Kruševcu), dok je Crvenoj zvezdi forma u osetnom padu što im nikako ne ide na ruku pred F4 u Laktašima. Sigurno je da će se i jedni i drugi potruditi da odigraju što bolji meč, te nas očekuje tvrda i teška utakmica, ona kakvu gledaoci najviše vole. Publiku u Hali sportova, u svakom slučaju, očekuje pravi sportski spektakl, baš kao i nedavno u utakmici koju je Mega ovde odigrala sa Vojvodinom.

Cena ulaznice je 200,00 dinara, a u prodaji su na sledećim mestima:Blagajna Pozorista, blagajana na Zatvorenim bazenima i blagajna Jugoprevoza (zgrada Doma Sindikata).

Regionalna TV Kruševac posvećuje predstojećoj utakmici specijalnu emisiju, koja je na programu u petak, 12. aprila, od 20:30 sati.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply