Ko je Bratislav Gašić? Sve mračne istine o gradonačelniku Kruševca!

Bratislav Gasic biografija

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags —>
<script type=“text/javascript“><!–
google_ad_client = „ca-pub-4133787212191932“;
/* 336×280 KS info reklama u textu */
google_ad_slot = „2475314402“;
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
//–>
</script>
<script type=“text/javascript“
src=“//pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js“>
</script>
{/source}

Na čelu Kruševca je Bratislav Gašić, zvani Bata Santos, koga je centrala SNS-a postavila i za prvog u stranci na okružnom nivou. Izabran je kao poslanik i u republičku Skupštinu, pa je Agencija za borbu protiv korupcije protiv njega pokrenula postupak, jer ne sme da ima dve funkcije u isto vreme. Bata Santos danas tvrdi kako je završio gimnaziju i ekonomski fakultet u Nišu, ali oni sa boljim sećanjem znaju da je svojevremeno u Trajalu radio kao keramičar. Biće zanimljivo saznati kako je došao do pomenute diplome, ako je uopšte ima, budući da je u skupštini grada prijavio diplomu staru tek dve godine.

Bratislav Gasic biografija

Keramičar Bratislav se devedesetih obogatio švercom kafe, odakle mu i nadimak Bata Santos, a danas je jedan od najozbiljnijih kandidata naprednjaka za neko diplomatsko mesto, najverovatnije u našoj ambasadi u Atini. Ništa nije bilo bolje ni 1945. kada su nam glavni aduti bili šloseri i tkači, pa eto preživesmo. Preguraće Srbija i keramičara ma mestu konzula ili ambasadora.

PROČITAJ JOŠ:  Poplomljeno staklo na prostorijama Srpske radikalne stranke u Kruševcu

Po njegovoj preporuci SNS je za direktora kruševačkog Vaspitno popravnog doma za maloletnike postavio Ivana Mijailovića. I njegova diploma je sumnjiva, nekadašnji rad na mestu inspektora u policiji koju je napustio 2008. još uvek je predmet istrage, a oni koji ga lično poznaju tvrde da je sklon kriminalu.

Zbog svojih izuzetno bliskih kontakata sa lokalnim mafijašima Ivan je svojevremeno iz PU Kruševac prebačen u Brus, a jedno vreme je bio i suspendovan. Svom mentoru Bati Santosu je i tamo nastavio da služi zgodno došavši na teritoriju preko koje je išao ne samo šverc kafe, već i mnogo čega drugog.

Na sve ovo treba napomenuti da je vlasnik firmi i televizije koje su u stečaju. Zalagao se dok nije došao na vlast za poštenje i napredovanje najkvalitetnijih u svakom poslu. To je zaboravio kada je pokušao da svoga sina Milana Gašića „ugura“ u Crvenu Zvezdu na trening prvog tima.

Odrekao se plate gradonačelnika Kruševca, što je za svaku pohvalu, u korist mladih bračnih parova. Svakom bračnom paru koji zaključi brak u gradskoj kući gradonačelnik daruje zlatne burme u znak sećanja na ovaj veseli čin.

PROČITAJ JOŠ:  Poplomljeno staklo na prostorijama Srpske radikalne stranke u Kruševcu

Predsednik je Upravnog odbora jednog od najvećih javnih preduzeća – „Srbijagas-a“. Nije poznato koliku platu prima u ovom preduzeću na osnovu ovog predsednikovanja. Nezvanično saznajemo da je plata nekoliko stotina hiljada dinara.

Treba još napomenuti da je čovek koji veoma voli da se slika. Nema dogadjaja ili manifestacije koja se održava a da se gradonačenik ne pojavi i slika, održi govor. Ostaje zapamćena prošlogodišnja proslava Svetog Save u gradskim vrtićama i školama kada su svečanosti tako organizovane i vremenski podešene da gradonačelnik stigne na svaku, da na svakoj održi govor i bude slikan!

 

Tekst je preuzet iz Tabloid magazina internet izdanja.

 

Ukoliko imate interesantnih tekstova o političarima našeg grada (bilo da su na vlasti ili u opoziciji) pošaljite nam na našu Fejsbuk stranicu, sigurno ćemo objaviti.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply