KK Napredak završio sezonu kao treći na listi

Napredak rubin

Meridiana iz Novog Sada je uz Crnokosu iz Kosjerića u višem rangu košarkaškog takmičenja, mada postoji šansa da im se pridruži i Napredak Rubin, kao treći – kaže predsednik kruševačkih košarkaša Milenko Mihajlović.

Napredak rubin

Košarkaši kruševačkog Napredak Rubina, posle pobede u dvadeset i šestoj rundi Druge lige protiv Proleter Naftagasa iz Zrenjanina 87:71 (po četvrtinama 18:20, 21:13, 15:17 i 33:31) oprostili su se od svoje publike i plasmana u Prvu ligu Srbije. Stigli su treći na cilj, iza Meridiane iz Novog Sada i Crnokose iz Kosjerića, kojima pripada takmičenje u višem rangu.

– Imali smo bezbroj prilika da sa Novosađanima u paketu budemo ponovo u Prvoj ligi,alio prokockali smo šansu.Šteta za ovu generaciju,ali ne u kompletnom sadstavu. Neki su su se ponašali kao amateri u igri i to nam se osvetilo.

Od naredne sezone bićemo bez Petra Beadera, Milana Radivojevića i Nikole Bakračlića. Biće izmena i u Stručnom štabu, jer više nema mesta za eksperimente. Čujemo da postiji prilika da i mi kao treći budemo u Prvoj ligi Srbije, ali sačekaćemo konačnu odluku nadležnih. Podrudićemo se da sve dogovorene novčane i druge obaveze ispunimo,ali nećemo odustati i od obećanih kazni za krajnje anemičnu igru na nekim utakmicama u proišlosti – kaže predsednik kluba Milenko Mihajlović.

Kruševliani će trenirati do 1. juna.

Hala sportova u Kruševcu. Gledalaca: 500. Sudije: Nikola Kovinić iz Kraljeva, Stevan Krstić iz Aleksinca i Filip Arsić iz Čačka.

Napredak Rubin: Radmanovac 19, Mijajlović 2, Milenković, Marinković 5, Milojević 7, Beader 12, Radivojević 7, Bakračlić 10, Mihajlović 14, Glišić, Vukićević, Milinčić 11.

Proleter Naftragas: Filipović 15, Majkić 12, Čuč 2, Knežević 9, Subotić 19, Tomić 9, Martinović 9. Pavlović, Nikolić , Čulić, Blanuša.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply