Kafanska pevaljka Barbi iz Kruševca žrtva Ere Ojdanića u TV Hepi rijalitiju Parovi!

Barbi je bila ozbiljna, tužiće Ojdanića: Moja deca su gledala kako Era hoće da me siluje

Marina Cvetković Barbi, bivša učesnica “Parova” koja je optužila Eru Ojdanića za pokušaj silovanja, vratila se u Kruševac.

Barbi kaže da su njena deca Mladen (10) i Anđela (8) uznemireni jer su gledali kroz šta je ona prošla zbog Ojdanića.

“Videli su šta mi je Era radio i zbog toga me je sramota da im odem u školu. Stidim se šta mi je čovek napravio”, kaže Barbi i dodaje da je sprečila njene roditelje da upadnu u vilu “Parova” i da se obračunaju sa Ojdanićem.

“Moji roditelji imaju snimak kako me je Era ljubio, vaćario, skidao pantalone i majicu i stavljao polni organ na moje grudi. Počeo je da me svlači i zadovoljava se, a te snimke će TV Hepi morati da dostavi sudu. Danas ću podneti tužbu protiv Ere, ali ne znam za koliko novca ću ga tužiti. To će odlučiti moj advokat. Pokušao je da me siluje i time je narušio ugled i čast moje porodice. To će ga mnogo koštati. Moji roditelji su poludeli zbog toga, hteli su da ga ubiju”,  tvrdi Barbi dodajući da je danima plakala zbog toga što je doživela i da je molila pordukciju da je puste da ide kući.

“Rekla sam da sam bolesna, morala sam da lažem da bih izašla. Da sam ostala tamo, sigurno bih prsla. U života nisam doživela nešto slično, a kamoli o čoveka od 70 godina”,  kaže Barbi i naglašava da ju je Era molio da ne priča javno šta joj je uradio obećavajući da će joj dati ceo njegov honorar.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply