Jedinstvena Srbija primila nazad optuženog za malverzacije i zloupotrebe: Radoslav Komlenović ponovo predsednik Palmine stranke!

Radoslav Komlenović

PREDOMISLIO SE – Komlenović se vratio Palmi – Radoslav Komlenović od danas je ponovo predsednik Jedinstvene Srbije (JS) za Rasinski okrug, nakon što je pre dve nedelje zbog neslaganja sa centralom te partije napustio JS i pristupio pokretu Levica Srbije.

Radoslav Komlenović

 

Objašnjavajući svoj postupak, kazao je da je odlazak iz JS bio greška, da je on tada doneo „ishitrenu odluku posle nekih nesporazuma u stranci“ i da su nesporazumi na obostranu sreću prevaziđeni.

 

Pre dve nedelje, prilikom pristupanja Pokretu Levica Srbije, Komlenović je kazao da je već četiri, a pogotovo poslednje dve godine kriza u Kruševcu sve veća, da je šest fabrika otišlo u stečaj, da su u smanjena davanja za porodilje, poljoprivredu, sport, po kojima je Jedinstvena Srbija bila prepoznatljiva te da je zbog toga predlagao Gradskom odboru prelazak u opoziciju, ali je bivao preglasan.

Jedinstvena Srbija u Skupštini Kruševac ima pet odbornika, deo je vladajuće većine okupljene oko naprednjaka, koju čine još i Socijalistička partija Srbije (SPS) i Samostalna Demokratska stranka Srbije – Pokret veterana.

Povodom povratka Komlenovića u Jedinstvenu Srbiju, u Pokretu Levica Srbije u Kruševcu je rečeno da smatraju da se radi o iznuđenom postupku i da je Komlenović „popustio pred pretnjama i ucenama“.

„Nažalost, svedoci smo da su ljudi u Srbiji, a naročito u Kruševcu, u 21. veku, izloženi najbrutalnijim pretnjama i ucenama, upućenim njima lično i njihovim porodicama, samo zato što im se razlikuju politička uverenja i stavovi. Mi kao Levica Srbije žestoko osuđujemo ovakvu praksu“, kazao je za Betu koordinator Pokreta Levica Srbije za Kruševac Vladan Mitić.

On je upitao kako je sada Radoslav Komlenović dobar ljudima iz JS, podsećajući da su pre 15 dana tvrdili da je izbačen iz te stranke jer je neovlašćeno izdavao stranačke prostorije i trošio stranačka sredstva, pa da će slučaj biti predat na ispitivanje nadležnim organima.

„Gospodo iz vlasti, kada ste lagali, danas ili pre petnest dana? Ili gresi uopšte nisu bitni ako ste deo vladajuće strukture? Na ovom primeru iz JS vidimo svu licemernost i bahatost aktuelnog režima i obmane kojima se služi“, naveo je Mitić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply