Ivanović ponovo trener FK Napretka, čeka se da finansijer kluba, Marko Mišković, zvanično potvrdi imenovanje novog trenera

Odluka o smeni na Napretkovom kormilu je logična, jer rezultati, samo dva boda iz pet kola, u duelima, izuzimajući TSC, u kojima je Napredak bio favorit su poražavajući


FOTO: M. Ivanović

Marko Mišković prvi čovek Napretka se već duže vreme ne oglašava, a tokom dana nije preneo ovlašćenja ni na jednog od saradnika, potpredsednika Bojana Miladinovića i sportskog direktora Bojana Filipovića da javno obelodane vest da će Dragan Ivanović od ponedeljka biti novi – stari šef struke, pa su obojica bili „bez komentara”!

Pošto je u četvrtak sednica Skupštine Napretka i Mišković će se pojaviti u Kruševcu, odnosno trebalo bi, verovatno će pre, ili posle zasedanja najvišeg klupskog organa, biti obelodanjena vest koja je izuzetno obradovala navijače.

I dok navijači na društvenim mrežama slave Ivanovićev povratak, da je razrešen dužnosti, odnosno da će zvanično biti posle utakmice sa Crvenom zvezdom, tek treba da sazna još uvek aktuelni šef struke Ivan Stefanović.

Večiti Napretkov vojnik trebalo bi poslednji put, do neke nove „epizode”, da predvodi Čarapane na najvećem srpskom stadionu, a potom dužnost preda nekadašnjem šefu Draganu Ivanoviću.

Zvanično, niko me nije obavestio da sam smenjen. Pozvao me je, doduše, potpredsednik Miladinović i rekao da postoji opcija da budem razrešen, ali ne i da jesam. Vraćam se sa predavanja za licencu, ujutro u 10 sam na stadionu, pa da čujem i ja vesti, iz prve ruke – pričao je Ivan Stefanović.

Uzeli su navijači „na zub” Stefanovića, što je komentarisao objave sa društvenih mreža, mada ne bi to imalo tolikog odjeka, da je bilo pobeda.

U svakom slučaju, promocija novog stručnog štaba se očekuje u ponedeljak, jer već u sredu predstoji derbi sa niškim Radničkim, za navijače najvažnija utakmicu u prvenstvu…

Izvor: Zurnal.rs

Link: http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/94166/napredak-vratio-ivanovica-na-klupu-nema-price-bez-dozvole-marka-miskovica

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply