Istekao produženi rok za reprogram duga prema EPS-u

EPS_reprogram_duga

Juče je završeno prijavljivanje za potpisivanje sporazuma o reprogramu starog duga za struju na teritoriji cele Srbije. Na području Elektrodistribucije Kruševac preko pet hiljada kupaca potpisalo je sporazum i na taj način rešeno je više od 260 miliona dinara duga.

EPS_reprogram_duga

Prema rečima rukovodioca Sektora za trgovinu električnom energijom Dragane Timić, u kruševačkoj Elektrodistribuciji zadovoljni su odzivom obe kategorije potrošača jer je ovog puta rešeno više od 260 miliona dinara duga: „Na području Elektrodistribucije Kruševac preko pet hiljada kupaca potpisalo je sporazum i na taj način rešeno je 98 miliona dinara duga za potrošače iz kategorije domaćinstava i 168 miliona iz kategorije privrede„.

Prema potrošačima koji se nisu odazvali ni u produženom roku bićemo primorani da preduzememo određene nepopularne mere„, ističe Dragana Timić dodajući da će ovim potrošačima biti isključena struja a zatim i zakonskim putem naplaćena dugovanja.

Iz kruševačke Elektrodistribucije obavešatavaju sugrađane da će, zbog predstojećih Prvomajskih i Vaskršnjih praznika, brojila čitati 7. i 8. maja tako da će obračunski period biti 36 dana.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply