Isključeni članovi DSS-a prešli u novoformiranu stranku i ostali u gradskoj koaliciji!

Samostalni DSS

Udruženje građana „Samostalni DSS“ najavilo je da će u narednih desetak dana formirati odborničku grupu u Skupštini Kruševca. Pored četvoro odbornika koji su napustili DSS i prešli u „Samostalni DSS“ član odborničke grupe biće i Dejan Srdić koji je u protekle dve godine delovao kao samostalni odbornik.

Samostalni DSS

 

– Većina ovih ljudi je bila u DSS-u ali nam se priključilo i dosta onih koji nikada nisu bili u toj stranci. Želimo da stvorimo novu organizaciju na nivou Rasinskog okruga, sa novim idejama i energijom. Teška su vremena po grad i okrug i potrebna nam je takva organizacija – rekao je bivši gradonačelnik Dragan Azdejković.

Gradski većnik Ivan Mijačić tvrdi da će članovi Udruženja građana „Samostalni DSS“ ostati na svojim funkcijama u lokalnoj vlasti i da će biti deo vladajuće koalicije, zajedno sa naprednjacima, socijalistima i Jedinstvenom Srbijom.

Udruženju građana „Samostalni DSS“ od lokalnih funkcionera pristupili su gradski većnici Nebojša Paunović, Ivan Mijačić i Aleksandar Božidarević, zamenica predsednika skupštine Biljana Dačić i direktor Gradske toplane Dragan Azdejković.

Pre desetak dana Mirjana Zlatanović, potpredsednica DSS u Kruševcu, podnela je ostavku na funkciju pomoćnika gradonačelnika za društvene delatnosti dok je prošlog petka DSS objavio da izlazi iz vladajuće koalicije.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply