Humanitarni fudbalski meč veterana FK „Napredak“ i FK „Crvena zvezda“

Napredak Crvena Zvezda humanitarna utakmica u Krusevcu

Humanitarni dan posvećen maloj Anđeli Milenković, večeras je imao još jedno dešavanje u Hali sportova, gde je odigrana revijalna  utakmica u malom fudabalu između  veterana FK „Napredak“ i FK „Crvena zvezda“ iz Beograda. Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović izveo je početni udarac na ovom meču.

Napredak Crvena Zvezda humanitarna utakmica u Krusevcu

 

Pre početka susreta Gradonačelnik je poklonio prigodan poklon kapitenu FK „Crvena zvezda“ Vladimiru Petroviću Pižonu u znak zahvalnosti što su se odazvali pozivu da zajednički pomognemo maloj Anđeli. „Još jednom Vam zahvaljujem što ste odvojili vreme i došli da pomognete i da ljubitelji fudbala u gradu pod Bagdalom mogu da evociraju uspomene na veliko fudbalsko umeće večerašnjih „ljutih“ protivnika“, rekao je Nestorović.

 

2

Kapiten FK „Crvena zvezda“ i četvrta „Zvezdina zvezda“ Vladimir Petrović Pižon rekao je da su sportisti ljudi velikog srca i da su uvek spremni da pomognu, naročito kada je pomoć potrebna deci i mladim ljudima.

3

FK „Napredak“ večeras su između ostalih predstavljali  Dušan Pešić, Branislav Kojičić, Bojan Filipović, Živojin Vidojević…, a beogradske „crveno-bele“ pored kapitena Pižona Petrovića, Zdravko Borovnica, Ognjen Koroman…

4

Na kraju, utakmica je završena rezultatom 3:2 za „Napredak“, a sveukupni pobednik je „humanost na delu“.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply