23 novembar 2017

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu

Najnovije Vesti


stocna_hrana_290517_tw1024-20171122115522.jpg
U HI Župa nakon privatizacije pokrenuta proizvodnja - U decembru i otvaranje fabrike aditiva stočne hrane u Kruševcu Ilustracija (Foto: Nataliia
saobrac-ajna-policija-stefan-stojanovic-1-20171103180124.jpg
Šokantni rezultati testa: Pola vozača drogirano!? Opasnost u saobraćaju ne predstavljaju samo oni koji imaju alkohol u krvi, već i vozači koji voze pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, što
images_cms-image-000006633-20171103175612.jpg
Opozicija o medijskom mraku: Gašić faktički urednik medija u Kruševcu - Kruševački odbori pet opozicionih stranaka istakli su u zajedničkom saopštenju da u Kruševcu vlada medijski mrak i
image-20171103175156.jpg
OKRŠAJ "ŽESTOKIH MOMAKA" KRUŠEVCA Bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera - Miljana Stevovića (22), nekadašnjeg prvaka Srbije u boksu, privela je kruševačka policija zbog sumnje da je
image-20171103174538.jpg
U okviru programa kvalitetnog razvoja mladih košarkaša, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko-taktičkog usavršavanja, naš poznati stručnjak Rajko Toroman održao je u Kruševcu
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Anketa

Podržavate li postavljanje zaštitnog zida na Bruskom putu koja zvučno i fizički izoluje romsko naselje?
Rezultati

Uživo Gledanje Televizije - Domaći Kanali

Borba za prevlast kriminalaca u Kruševcu: Bivši bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera!

Objavi na Fejsbuku ovaj video

OKRŠAJ "ŽESTOKIH MOMAKA" KRUŠEVCA Bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera - Miljana Stevovića (22), nekadašnjeg prvaka Srbije u boksu, privela je kruševačka policija zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića (32), krajem avgusta ove godine u Kruševcu. Obojica su poznati u kriminalnim krugovima Kruševca, a i šire.

Miljan Stevović

Foto: Facebook / Promo Miljan Stevović

Pored bivšeg prvaka u poluteškoj kategoriji, uhapšeni su i njegov drug Aleksandar Antić (20) i stric Bratislav - Braca Stevović (43), na koga je nedavno pucano u Kruševcu. S njima je priveden i S. P. (32), takođe iz Kruševca.

- Osumnjičeni Antić je priznao da je pucao u Vukmirovića. Zašto je pokušao da ubije Vukmirovića, još se utvrđuje - kaže sagovornik „Blica“ upućen u istragu i dodaje da će Miljan Stevović i njegov stric Bratislav verovatno biti osumnjičeni za saučešništvo.

Aleksandar Antić Foto: Facebook / Promo Aleksandar Antić

Ono što je zasad poznato je da je 27. avgusta oko 2.30 sati u Čolak Antinoj ulici Vukmirović ranjen u stomak. Da li je pucnjava posledica neraščišćenih računa, utvrdiće istraga. Prema saznanjima „Blica“, ranjeni Vukmirović, koji je u gradu pod Bagdalom poznat i kao Boba Bilder, pre nekoliko meseci fizički se sukobio sa jednim od uhapšenih. U tom dvoboju Vukmirović je izvukao deblji kraj.

Boban Vukmirović Foto: Privatna arhiva Boban Vukmirović

Zanimljivo je da je i jedan od sada osumnjičenih za učešće u pokušaju ubistva Vukmirovića, Bratislav Stevović, krajem marta upucan u vrat. Operisan je, nakon čega se oporavio. Teško povređeni Stevović je prebačen na Kliniku za neurohirurgiju u Nišu, gde je operisan, nakon čega se oporavio. Dvojica 21-godišnjaka, G. J. R. i B. T., uhapšeni su desetak dana posle pucnjave, ali nije utvrđeno da li su radili po nečijem nalogu.

Bratislav Stevović i njegov dve godine stariji brat, otac sada privedenog Miljana, sredinom devedesetih godina važili su za žestoke momke i bili akteri nekoliko vatrenih okršaja.

Bili su deo grupe koja je pokušala da se suprotstavi tzv. Jotkinoj grupi, koja je u to vreme kontrolisala kruševačko podzemlje. Na braću je u nekoliko navrata pucano, a jednom im je u dvorište porodične kuće, u naselju Lazarica, bačena bomba.

Državni prvak

Sada privedeni Miljan Stevović pre tri godine, kao 19-godišnjak osvojio je titulu prvaka države u poluteškoj kategoriji do 81 kilogram u Novom Sadu. Na pobedničkom postolju bio je mnogim međunarodnim turnirima u Srbiji i u inostranstvu.

Ranjeni Boba Bilder pre sedam godina odigrao i jednu utakmicu za Napredak u Superligi i to protiv Crvene zvezde. U tom periodu predsednik FK Napredak bio je Dragiša Binić.

Blic.rs

Borba za prevlast kriminalaca u Kruševcu: Bivši bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera!
Krusevac 2017.