Hotel Rubin i Konačište Evropa ponovo rade punim kapacitetom

hotel rubin

Nakon četiri meseca od obustave rada, u Turističko – ugostiteljskom preduzeću ,,Župa“ u Kruševcu prekinut je štrajk. Stotinak radnika ovog preduzeća i poslodavci ,,Verano motorsa“, uz posredovanje gradonačelnika Bratislava Gašića, postigli su sporazum. Prema rečima direktora Aleksandra Barage, očekuje se da počnu sa radom hotel „Rubin“ i konačište „Evropa“.

hotel rubin

Stotinak radnika ovog preduzeća i poslodavci ,,Verano motorsa“, uz posredovanje gradonačelnika Bratislava Gašića, postigli su sporazum. Prema rečima direktora Aleksandra Barage, spremno će dočekati i goste i predstojeće mature. „Nastavljamo da radimo tamo gde smo stali„, kaže Baraga i dodaje da osim tranzitnih gostiju uveliko se priremaju i za maturante. „Na nama je da se ponovo dokažemo i budemo bolji nego do sada„.

Konačište „Evropa“, zbog više problema, izgubilo je status hotela ali se uveliko razmišlja o nekim promenama. „U dogledno vreme mislimo da u jednom njegovom delu napravimo pravu gradsku kafanu. Kada ćemo krenuti u realizaciju ove zamisli još je rano reći ali naši planovi idu u tom pravcu„, rekao je Baraga.

Inače, nakon četiri meseca štrajka, a posle postizanja sporazuma, jedan od simbola grada Kruševca, hotel „Rubin“ treba već sutra normalno da nastavi sa radom.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply