Grupa Zaa oduševila publiku u Mikseru

Kruševački bend ZAA u okviru velike regionalne turneje na kojoj promoviše novi album sa velikim uspehom nastupio je u Mikser Hausu a do kraja godine održaće koncerte u Nišu, Leskovcu, Smederevu, Čačku, Boru.

 

Koncert u Ljubljani u Gala Hali je 27.decembra a za januar su najavljeni nastupi u Zagrebu i Rijeci. Kruševački bend ZAA je sinoć u Mikser Hausu predstavio svoj treći album „What About“.
Oduševljena publika je zajedno sa njima pevala nove pesme a energični nastup Kruševljana je trajao do duboko u noć.Vokal Sanja Vučić i momci iz benda opravdali su reputaciju ZAA kao svojevrsne koncertne atrakcije.
Dva sata izvodili su autorsku muziku sa novog albuma „What About“ objavljenog 2. oktobra u izdanju Lampshade Media. Album je debitovao kao sedmi na Deezer listi albuma, a ubrzo je dospeo i na prvo mesto u kategoriji rege albuma.
Novi album je mešavina rege ritmova i roken rola, snimljen je u studijima Sweepunk i Byrd u Kruševcu.
Snimatelj i producent je Zoran Vasić, klavijaturista benda. Pored članova benda u snimanju albuma su učestvovali i Tamara  Ristić, vokal, Manolo Slaughterspin, scratć , Andrija Petrović, trombon. Dizajn omota potpisuje Aleksandra Našković.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply