Glumci iz Montevidea u humanitarnom meču na stadionu Napretka

Utakmica će biti odigrana na stadionu Napretka

Utakmica će biti odigrana na stadionu Napretka, a reprezentaciju grada će činiti gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i predstavnici političkog, javnog i društvenog života, glumci i sportisti

 Utakmica će biti odigrana na stadionu Napretka

Glumačka ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ odigraće u subotu 29. juna u Kruševcu humanitarnu utakmicu „Montevideo – fudbalom do zdravlja“, u kojoj će se nadmetati sa reprezentacijom grada pod nazivom „037“.

Utakmica će biti odigrana na stadionu Napretka, a reprezentaciju grada će činiti gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i predstavnici političkog, javnog i društvenog života, glumci i sportisti.

Kako je Tanjugu rekao pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Nikola Petrović, cena ulaznice biće 100 dinara, a sredstva će biti uplaćena na namenski račun Sportskog saveza Kruševac.

„Pozivam ljude velikog srca i humaniste da nam se pridruže i podrže ovu akiju kako bi članovima Centra za osobe sa invaliditetom omogućili lakši život“, kazao je Petrović.

Akciji će se odazvati i glumci Kruševačkog pozorišta, dodao je upravnik Branislav Nedić, koji je zahvalio ekipi filma što je za ovu aktivnost odabrala Kruševac među brojnim gradovima.

„Očekujemo dolazak i naših Kruševčana Sergeja i Baneta Trifunovića, Marka Živića i drugih. Mogu da obećam tvrdu borbu i verujem da će glumci, makar oni koji igraju fudbal, dati svoj maksimum“, istakao je Nedić.

Prema rečima direktorke Centra za socijalni rad Slađane Čabrić, planirano je da se od prikupljenih sredstava kupe troje invalidska kolica i jedan slušni aparat članovima Centra za osobe sa invaliditetom, koji koštaju oko 200.000 dinara.

„Ukoliko prikupimo više novca, formiraćemo Komisiju koja će utvrditi prioritete“, dodala je Čabrić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply