Gimnastički klub Napredak osvojio 17 medalja

gimnastika2

Na prvenstvu regiona jugoistočne Srbije u sportskoj gimnastici koje je održano u Pirotu, učestvovalo preko 180 takmičara iz 7 gradova, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičari Dečijeg gimnastičkog kluba Napredak osvojili su značajne rezultate u svojim uzrasnim kategorijama.

gimnastika2

Na prvenstvu regiona jugoistočne Srbije u sportskoj gimnastici u C programu, takmičari Dečjeg gimnastičkog kluba „Napredak“ osvojili su 17 medalja: 6 u ekipnoj i 11 u pojedinačnoj konkurenciji.

Prva muška ekipa, od prvog do četvrtog razreda, osvojila je zlatnu, a druga bronzanu medalju. Pojedinačno, Mihajlo Stajkovac osvojio je srebro, a Jovan Mijailović bronzu. Ekipno najbolje bile su i njihove vršnjakinje, kao i devojčice u kategoriji 5-6, 7-8. razred i srednjoškolke. Pojedinačno, zlatne medalje osvojile su Milica Dimić, Milica Savić, Tijana Lončar, Neda Stojanović i Anđela Filipović, srebrna odličja pripala su Mileni Milojević i Anastasiji Vasić, a bronzana Teodori Stanković i Tamari Lončar.

Dečiji Gimnastički klub Napredak je učestvovao sa 19  takmičara i osvojio 17 medalja: u ekipnoj konkurenciji 5 zlatnih i 1 bronzanu,a u pojedinačnom plasmanu 5 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply